June 28, 2013

Sewa Baju Pengantin 2013 :)

blog e yokoso yaya ayarus



huppppp

jangan terkezuttttt
ada welcome blog e yokoso diatas



'Entry belog ini ditaip sepenuhnya oleh yaya ayarus '
dek kerana blogspot yaya ayarus disini buat hal tah mcm mana tah
lepas yaya ayarus balik dari bali teroih blog jadi 'setting google+'
&^%$#*(@))#&* !
merajok agaknyaaaa
haaaa malas nak perbetoi dahhhhh 
marah kang aku tutup je belog itu

oke 
takmo panjang panjang
sebb ini belog orang punya
shhhhhh
ini belog kakak sayang saya sedang preggy
kang dia emo tak pasal saya kena marah dengan hubby dia



lets start!






Salam semua

hari ni terbuka untuk yaya sewakan semua baju baju kesayangan yaya :)
firstly, sewa baju nikah
baju nikah yaya warna pink belacan ber'lace'kan grey with heavy beading
sewa baju nikah ni full set termasuk dengan tudung dan veil :)
my size is M, instead of 34, 28, 40   upps :p
and tinggi yaya 158cm :)



QUOTATION: BAJU NIKAH



*****


kedua, sewa baju songket pengantin :)
baju bersanding yaya material dia songket penuh
juga terbuka untuk disewakan baju ini termasuk tudung dan veil :)
songket penuh yaya bukan buat baju kebaya macam dolu dolu :)
yaya buat dress dari atas ke bawah with heavy beads 
dan lace berwarna keemasan di bahagian pinggang :)
boleh sewa baju perempuan sahaja kalau2 pengantin lelaki dah pakai uniform/suit
but kalau sewa both dapat laaa diskaun sikit :)
warna songket is brown keemas-emasan dekat2 maroon 
saiz lelaki is M, tinggi 165cm :)


QUOTATION: BAJU BERSANDING



*****


ketiga ialah sewa baju bertandang
baju lelaki is smart suit/blazer light grey dan perempuan is barbie doll gaun dress light brown
disini sewa harga dia mahal sikit sebab material dan beads dia 
smart casual code hubby yaya ni tempah kat bandung :)
code lelaki ni saiz dia M jugak macam yaya, tapi ekceli, badan dia saiz S #jeles
tinggi lelaki 165cm
yang gaun barbie doll yaya ni, sewa dia include veil jer :)
and baju code lelaki TIDAK termasuk baju kemeja putih kat dalam dan tie :)
sama jugak macam songket, boleh sewa salah satu baju , 
but if nak sewa both dapat diskaun laaaa
gaun dress ni palinggggg yaya sayang sbb mahal harga dia sebenarnyaaaa
tapi for all yang nak sewa, yaya bukakan peluang ini dengan harga the best dan murah
just uolsss jaga baik2 mcm nyawa sendiri okek :)


QUOTATION: BAJU BERTANDANG




*****


the last is baju bertunang 
ini sewa paling termurah dari atas :)
if nak bertunang simple2 boleh sewa baju ni. berbaloi okek
yaya include kan sekali dengan veil dan tudung
baju perempuan jer laah, baju lelaki kelakar plak nak sewa kemeja biasa tu
warna baju ialah peach :)




QUOTATION: BAJU BERTUNANG




orait if nak quotation, boleh emailkan yaya sama macam format dibawah :)
copy paste saja k :)

yaya_ayarus1605@yahoo.com
facebook : yaya ayarus



atau leave comment here email anda kalau kalau tak perasan reply email uols :)



CONFIRMATION DETAILS (EMAIL):

Subject: SEWA BAJU NIKAH/BERSANDING/BERTANDANG (DD/MM/YY)
Name :
Email:
No Phone:
Wedding Date :
Question: berkenaan dengan sewaan, tempoh sewa, penghantaran dan lain lain berkaitan baju sewa diatas sahaja :)



p/s: 

Baju nikah, Baju songket bersanding, dan Baju tunang dijahit sepenuhnya dari tukang jahit tailor sungai buloh, kak Linda :) boleh call kak linda yep if nak buat sendiri
Baju bertandang lelaki dijahit di bandung,dan baju bertandang perempuan adalah dari butik
Thanks all
reader eimajer.blogspot.com
reader yayaayarus.blogspot.com

10 comments:

iza_hafizah said...

Tudung nikah untuk disewa http://izahafizahcome.blogspot.com/2013/07/tudung-nikah-untuk-disewa.html

Anonymous said...

Slm..sewa veil nikah sj bp? Dan sewa bj tandang pompuan sj one set bp?

-Hana-

marlia mat said...

Sis yaya....pm baju tunang n baju nikah tu. amerlia6017@gmail.com

ayaa said...

email kn no fon kak linda plss. ayaa.alyy@gmail.com

Anonymous said...

Salam..nak.minta no tel kak linda boleh...email kt cn yer shida8606@gmail.com..tq so muchhh

ANN said...

http://projectdiyann.blogspot.com/2014/02/veil-baju-pengantin-nikah-tunang.html

Anonymous said...

Hi yaya! Boleh whatsapp saya no kak linda tak? 0173718964. Thanks. :)

Anonymous said...

Hi yaya! Boleh whatsapp saya no kak linda tak? 0173718964. Thanks. :)

Miela Badd said...

yaya..leh tlh msg sy x no kak linda... 0195931143.. whatsap.. x pn emial kt mizmiela@yahoo.com
jasamu di kenang..nk tempah baju tunang

Anonymous said...

As salam, masih sewakan? baju perempuan atau kedua duanya?