May 29, 2009

1st love dan kehebatannya


betul ke???


Aku okey je...
hahaha
tipu??
hmmm lantak la nak caye ke x..


Tapi,
penipu la klu aku dah lupa semua tentang dia.
kenangan je mungkin
cinta tu dah xde kot
Allah dah hantarkan yang lagi baek untuk aku


perihal kawan aku.
dia tengah kacau bilau hati skrang ni bila dapat berita yang ex-bf dia bakal berkahwin dengan wanita pilihannya tak lama lagi. aku tak pernah tgk kwn aku seserabut ni. sume ni buat aku terpikir, mmg power sgt ke first love ni???


power sgt ea???


perihal bf aku.
aku tgk gak bf aku yg masih xdapat lupakan 1st love dia even masa tu kitorang dh hampir setahun bersama. sakit hati kan??
waktu tu pon mmg aku dh terpikir yg mmg power sungguh cinta pertama ni.
tapi aku tak pernah berputus asa bagi yang terbaek untuk dia dan biarkan bf aku menilai dan membezakannya sendiri. alhamdulillah, aku dgn dia dh okey dah.


perihal 1st love aku.
hahaha bf aku skrg ni xpernah risau pon kot aku teringat 1st love aku. Hahaha maybe dia confident sgt kot yg dia da best among da best! hahaha poyo.
tapi betul, memang aku totaly dh lupa kat 1st love aku sebab aku sentiasa redhakan hati aku yang dia bukan milik aku.
kan yang dihadapan tu lebih baik.
baik utk aku.
baik utk beliau.
lagi satu, maybe sbb kitorg clash tragis sgt kot!
betul2 tak jantan.
lari dari masalah.
hahahaha
dah.
lupakan.
nanti gf dia sepak aku plak!
hahahaha


kepada my sayang yg sedang gundah gulana tu.
kamu kena kuat sbb kamu memang seorang yg tabah.
lupakan semua.
redhakan je semua.
Allahkan dah hantarkan kat kamu lelaki yang lebih sempurna.
manfaatkan.
tak nak bagi I..
hahahaha
apa-apa pon, I slalu dgn U.
Be strong darl!


korang lak??
still kuat agik ke 1st love korang yg dah gagal tu??
=.=


2 comments:

fairuz said...

hidup mesti diteruskan...

Eima Jer said...

tau xpe..

past is past..
klu mulakan balik pon lum tentu bahagiakan?

tak semua yg kita nak, kita akan miliki..