July 01, 2009

True Friend

SESI SATU:

Eima Jer:

Madu, ang dok busy apa?

Madu:

aku keje umah la. Iron bj mama abah nak pi keja. Baju skolah adik. Aku takdak nanti senang, depa nak pakai amek ja. Mop umah. Lap cabinet.

Eima Jer:

Mak aii…Rajinnya!

Madu:

Besa la. Aku kan dah nak balik. Ti tadak orang nak buat da. Aku bersih wetkichen. Wuwu. Aku nak tukaq cadaq bilik2 depa plak.

Eima Jer:

Yo la..Rajin2..Hehe mai kemas barang2 aku nak p jb plak pasni ea..nanti ang xdak dah leh aku angkat ja beg..huhu xpayah kemas2 dah.. T-T

Madu:

Bodo!

...............................................................................................................................................................

SESI DUA:

Eima Jer:

Skrang dok cakaq daun kering kat laman pastu tebas rumput panjang plak ka? Hahaaaha


Madu:

Bodo. Iron bajulah


Eima Jer:

tak basah ketiak ka? Ang iron sampai stok lepas raya ka? Punya lama…


Madu:

baju kurungs mak aku, blouse2 lagi. Tudung agi. Baju pak agi. Suaq dia. Banyak bodo


Eima Jer:

xmau mintak jadi maid ka?kan m’sia kekurangan maid dah skrg ni sbb Indonesia tak bagi rakyat dorang jadi maid kat mesia..Jangan tak tau, ada elaun n potongan KWSP agik..Tak lama lagi ada sarjana muda orang gaji dah..huhuhu xnak cuba?


Madu:

Haram jadah punya rahimah. Aku kat uum kemeja ok suma..aku basuh dan iron. Aku memang bini terbaik.


Eima jer:

Memang sesuai dengan kerjaya aku sebut tadi..huhu pas iron baju jangan lupa kuaq cari kayu api..


Madu:

Ni, hang p bunuh diri sat
.................................................................................................................................................................

hahaha apa yang aku cuba nak sampaikan..
minah ni mmg alwaz makes my day.
aku pon xde jawapan knape aku mmg suka bila dia maki hamun aku ikot suka.
sume2 tu buat aku rasa nak senyum gelak ketawa berdekak-dekah.
sumpah tak tipu.
nak sentap?
cesss pernah cuba tapi tak berjaya.


idea jugak datang mencurah2 tiap kali aku nak nganjeng minah ni.
dia nak sentap??
takde pasal laaa..
maki hamun aku tak tentu hala lagi ada laa..
hahahaha


adakah ini yg kita namakan true friend???
-aku tidak ada jawapannya-
-hope so-
=)


musuh ketat-to-virtual friend-to-best buddy-to-true friend.
i love diz friendship

hang terrrrrsangat gila la madu.
aku suka!!


thanx sbb slalu ada dengan aku bila mana aku sedang sedih meghoyan tak tentu hala juga bila aku hepi terkinja-kinja.
makaseh atas sume smangat hang share dengan aku.
=p


lastly,
ni aku paste peberet pic aku dari berjuta2 pic ang dok pulun amek tu.

Photobucket

dah abes.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Eima Jer: Sue tagged aku.. nanti la sue ea I buat =) sumpah agak bosan dengan current life hingga menyebabkan mood aku untuk bergumbira hilang xtau p mana.. 3 days more =(



6 comments:

SaiyidahAisyah said...

eh ehh. da bace kacip kann?
best kew?

Eima Jer said...

aisyah:
cool plus sengal!~
=)

nuyun said...

rahimah gilak!~

Drunbella said...

ouh hg pun da pandai bwat sesi bercakap2 noh. hahaha :D

Eima Jer said...

bella:
heh..
aku sgt enjoy tiap kali dpt kacau madu honeyku..

=.=

Apit_lasapalagi said...

Ang iron sampai stok lepas raya ka? Punya lama…<--hg pun sama ayat gila2 pny, mmg kna la dgn jawapan dia...tp ak suka kawan dengan org2 camni..xdk susah hati, makan hati pny..KEDAH MAJU 2010