February 04, 2010

MERAH

oh ho saya kembali
mahu updated gambar baru lagi dan lagi
sila jangan jemu ye


saya sayang classmates saya
say it again!
saya sayang classmates saya


selain Cik Yuni and The Geng, classmates saya yang lain kalau nak main snap-snap gambar posing sana posing sini
set up je masa and tempat okey
Eima Jer is always available for u guys, my dear classmates!
jangan malu-malu
saya tengah mengumpul koleksi kenangan bila dah tiba masa kita move to the next stage of our life
masa-masa macam skrang ni bukan boleh ulang balik kan?
come on
I know all of u always baca entry I
tak perlu segan-segan
saya sayang kalian!


okey
kali ni riadah kami masih di kawasan UTM


Lokasi: Dataran Helikopter UTM (betul nama tempat ni?
Tarikh: Sweet Day of 3rd February 2010
Masa: Petang yang suram
Pihak Terlibat: 7 Orang Gila Kesayangan


Ini masjid UTM
yang slalu nampak bila saya shoot sunset from bilik saya tu
cantik kan rumah Allah
kat mana-mana pon tetap cantik
=)

langit Allah pon cantik jugak
haishhh
kawan-kawan saya pon cantik jugak!


ini 7 orang gila kesayangan saya
belakang dari kanan: Cik Nad, Cik Ana, Cik Mar and Cik Yuni
hadapan dari kanan: Cik Epy, Cik Aza and Cik Pekjah
=)


here we go!!
cuaca agak mendung so gambar tak brape cerah
tunggu saya upgrade my prop apa yang patot
so, masalah cuaca tak akan jadi big problem bagi saya lagi
tapi tu la
pelan-pelan kayuh ye kawan-kawan sebab saya masih beginner
and selalu pokai!
kahkahkah






















oh ho
melihat mereka-mereka happy
saya sangat puas!!


sorry guys pic agak gelap
saya masih dalam proses penyesuaian diri
kahkahkah



lastly
credit to Mar sebab sudi amekkan gambar saya dengan 6 orang gila ini
=)

sesi bergambar tamat
berpeluh jugak wei main dengan dorang neh!




p/s: kalau saya amek gambar, tak perlu kasihan akan saya sebab saya sorang je takde dalam gambar. anda perlu paham saya sangat puas lihat anda semua gumbira di depan lensa kamera saya!


Eima Jer: thanx guys sudi pakai baju merah! oh ho kegemaran aku!!




2 comments:

fairuz said...

aza memang tak bleh blah dalam gambar kau kali ni...hahaha

Eima Jer said...

hahahaha apsal apai??