March 11, 2010

Finally

thesis yg sentiasa menghantui ketenangan hati
+_____________+





finally draft thesis berjaya dihantar semalam
plus
seminar paper


semua classmates aku kalau korang tgk smalam mata masing-masing macam panda
semua tak tido
semua tak boleh nak tido



ntah apa yang jabatan aku rushing kan sangat
aku tgk jabatan tlain relax je
bukan macam kami yang terkejar sana terkejar sini



bayangkan seminar paper kena submit sekali dgn full draft thesis
tak ke kau rasa nk tangan kau tetibe ade 14 n otak ade 3??



semalam pukul 5.30 petang jugak baru settle semua
penyelaras pon dah nak balik
siap je hantar, aku tgk list ramai yang tak hantar lg
hope dorang sume sempat!
Cik Ruby siap suruh aku balik tido lagi
maybe semak tgk mata aku yang sembam gile
muka yang kuyu letih
plus
LAPAR nak mati
since pagi tak sempat makan apa



panahan thesis ni memang TERBAEK lah!



semalam
settle je antar segala azab dunia tu
aku dan rakan-rakan pi makan
masing-masing tak sempat makan tau
ada yang order air sampai dua
ada yang order lauk sampai dua
semua nafsu perut tong memasing
tu la
bila stress sangat
dan penggunaan otak yang maksimum!
penat tau dunia student ni!
huh




okeylah
mari berdoa everything wil b okey
Next Wednesday aku dah start presentation FYP
demn!




semoga aku LAYAK menjadi GRADUAN UTM nanti
=)




p/s: for those yang final year korang tak perlu buat thesis or fyp bagai. memang tak mencabar la wei g kelas balik kelas jawab test kuiz bagai then grad! hahaha macam aku cakap tadi, panahan thesis ni memang terbaek. buat kau tido pon tak lena asek memikirkan aku ni layak ke tak grad ni. UTM memang lasak la wei. LI kau wajibkan, Thesis pon kau wajibkan. fuhhhhh



its Thursday!
weekend aku dah bermula!
=)





2 comments:

Cik Puan Drunbella said...

aku dulu setiap sem mcm neh.
hahahahaha.
>___<
semua gara2 portfolio.
setakat tak tido tue dah normal sgt.
mandi jgn kata lah kan.
g kls just cuci muka n gosok gigi.
baju mmg xber-iron.
mkn.... nanti2 lah.
papepun tahniah sbb berjaya harungi neraka blajaQ neh.
agagagaga.

Shahira said...

JELESSSSSSS!!
heheh tp btol la u.
i dlu nak anta draft last min printer bwt hal.
mujur smpat anta b4 5mins office tutup.
dugaan!!