April 16, 2010

UTM dan Memorinya #Part 2

Nota:
malam tadi buat BBQ kat hutan UTM mana ntah
jalan gile gelap sbb utm miskin nak pasang lampu jalan
saje nak bg student jumpe cik Pon barang sekor dua
haishhhhh







15 april 2010
12 tengahari
yeah
memang SAH sudah aku tamatkan LAST PAPER aku untuk SARJANA MUDA PENTADBIRAN DAN PEMBANGUNAN TANAH di UTM kampus kesayangan!



aku bakal tinggalkan Fakulti kesayangan
FAKULTI KEJURUTERAAN DAN SAINS GEOINFORMASI
[FKSG]
dalam masa terdekat
dalam masa tak sampai seminggu je lagi
thesis settle makanya kaki pon akan mula melangkah tinggalkan anda wahai fakulti!



jap
apsal fakulti?
kahkahkah




InsyaAllah aku akan sambung MASTER
dan bakal bertukar fakulti
sebab tu fakultiku akan dirindui
mari berdoa application saya diterima!




perkara kecewa??
aku benci si mulut penjanji manis
hahaha bukan main nak 20 orang, naaah kau short listkan last minutes jadi 10 orang
alasan?
nak bayar gaji mahal sket
hmmmm dah tentu kawan-kawan aku yg cantik-cantik belaka kau pilih
aku yg muka semak ni?
heh
takpe
aku kan ade company sendiri
tunggu masa je CEO abes study
WTF!



mari mencari kerja sayang-sayangku
aku nak keje sebab aku SANGAP DUIT
tapi aku seriously nak sambung master
hmmm keje kat 7E boleh?
hahahaha
kire hape aku
kalau experiences lansong takde, kau jangan nak pandang rendah la keje-keje cool jaga kaunter 7e tu
heh!
malas wei nak p interview keje
sebab aku bukan nak full time keje pon
aku masih nak belajar
masih otak anak-anak
hahahaha
ada kolej-kolej mana nak pakai lecturer sambilan??
alaaa, admin pon ok gak!
asalkan ade environment study
aku taknak aku LEKA dengan duit
niat nak sambung master hilang macam tu jak!



adeqku syafa dah mula kemas barang
aku bila plak??
Hmmmm ade sesape ahli keluarga TERINGIN nk amek aku dan barang-barang aku?
LOL
takkan la nak suruh aku angkat guna gigi sampai PETALING JAYA sana??
masing-masing buat dek je??



sebab aku ade bf kah?
sebab bf aku excited nak datang jemput aku kah??
keluarga mana??



kadang-kadang ajar diri ni berdikari dari kecik dulu pon susah jugak
sampai kadang-kadang aku rasa aku terbiar!
masuk duit bulan yang tak sampai 1 juta tu bukan alasan lepaskan aku uruskan hidup sendiri
lainla kalau duit bulan aku 3 juta sebulan
credit card unlimited
haaaaaaaaa
takpe la aku sewa FIREFLY awan dania 1
siap pakej si dania n da geng angkat barang-barang aku especially beg mekah tu
terbaek!
aaaaaaaaarrrrgggggggghhhhh




mak
adik dah abis blajar
tunggu adik balik peluk cium mak ye
peeerrrggghhh rindu kot ketiak mak tu
menawan cik hidung
terasa sungguh manja dapat cium ketiak mak!
haishhh
haishhhhhhhhhhhh




aku tinggal basic things aku kat bumi UTM ni je
kasik mereka-mereka lepak dalam kotak bf tingkat ampat
nanti aku dapat master aku amek
aku tak dapat master ameklah kau pakai dila oit!
sekurang-kurangnya kau akan ingat apa tu memori bersama senior comel serta cool bernama Eima Jer
alaaa senior yang bila kau datang lepak bilik beliau main urut-urut main ketawa-ketawa main pelok-pelok tu tapi paparazzi pikir pelik ingat kita BEROMEN!
senior tu la
hahaahahahahahaha
Gonna miss selipar jamban kau HIJAU KUNING tu
sebab parking je selipar tu depan pintu bilik
orang dah hengat kita beromen dah kat dalam ni
haishhhh ape daaaaa!
nasib adeq aka rumate mu memahami perhubungan kita
eceh!



telinga menanah je dengar kawan-kawan yang dah dapat A untuk thesis
hahaha aku??
A- tu macam sangat tipis dah
apantah lagi A
A+?
heh pegi cium NC pon lum tentu aku mampu dapat
VIVA macam taik
2nd Panel terbaek
mana nak dapat A+??
BODEK supervisor pon aku tak pandai!
nasib la second reader mmg sungguh baik hati
makaseh KFC tengahari semalam
awak memang lecturer terbaek!
sebab blanja saya makan KFC
dah 2 bulan saya teringin makan KFC
hahahahaha tapi ayam UTM lagi best dr KFC
=p





okeylah
nak qado tido
tido sampai lebam
biar sampai orang hengat aku lepak dalam bilik romen dgn bf tingkat 4 sepuluh round lalu letih tido tak hengat dunia!
grrrrrrrrrrrrrrrr



mana baby kitten 2 ekoq yang datang bilik aku pagi smalam??
dapat pelok sedap ni!


okeylah
jiwa aku kacau sket
sedih nak tgk KESAYANGAN mula mengatur langkah balik ke hometown
bullshit la wei
i hate this feeling



tata sayang!






2 comments:

Apit said...

keja full time, study part time lg best dr keja part time study full time..

raazak.mohd said...

kawan i skang budak master bahasa inggeris.skang di jadi cikgu kat sekolah....apply kat jabatan pendidikan...tak ingat,,,nanti i tanye die...