October 20, 2010

20.10.2010



ini tarikh paling cantik bagi aku
=)
kan kan kan



mengharapkan ada putera raja datang ajak kawen!
auw
KAHKAHKAHKAH



sekali
amek kau EJ
hari paling tak menjadi kot
ayoyoyoyoyo




hati kurang sehat malam tadi
ntah apa aku pikir
ntah apa aku ratapi
aku pon tak tahu
semua bullshit
sampai buat aku tak boleh tido
makanya terlajak la tido aku pagi tadi



KALUT tak payah nak cakap laaa
kalau boleh terbang
aku memang nak sangat terbang
mana lambat bangun lagi
nak mengadap LDP yang 488jam jem!
grrrrrr


at last masuk opis sah-sah lambat!



baru panaskan bontot ni kat kerusi keramat aku tu
dah kena pergi site plak
kat file aku dapat tu ada 3 cop mohor admin
URGENT
URGENT
URGENT
maknanya SUPER DUPER URGENT kot



appoitment jam 11
tak jauh pon
Riana Green East Condo tu je
kat Wangsa Maju tu
alaaaaaaaaaaaaaa
tempat pusing-pusing saya je tu masa diploma dulu
kacang!



sekali amek kau EJ
20.10.2010 kan kan kan
jalan yang dah kau hadap 3 tahun tu pon kau boleh SESAT!
dah la Malaysia panas
pemandu Malaysia yang makin malas makin rude
HOIH ate susah sangat ke deme nak main singnal??
main lain laju!
grrrrrrr




dah sampai kat site
memang nice condo-lah gua cakap lu
memang superb
tapi appointment aku la plak ditakdirkan dengan owner bangang
hilang habis semua nice superb kagum dengan condo tersebut


weh
client aku tadi seorang KOREAN!
tapi bangang
tak tahu cakap english
cakap BAHASA MELAYU pon tak tahu
bahasa insyarat pon tak tahu
dah tu macam mana??



aku membebel sebijik-sebijik
dia asek buat muka blurrrrrr je
taste bukan main lagi
nak unit bath tab kau pon facing KL view
adoiiiiii



dah tu asek nak cepat je
aku nak buat keje aku pon tak senang
yang dia tau cakap
"why errr errr u need to take picture??"
4 juta kali dah dia dok keep tanya soalan yang sama
maybe tu je kot dialog yang dia dok hafal dari Korea sana
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
aku bebal
sebab keje aku dalam keadaan kalut
dan bila kalut
kualiti memang lansung tak memuaskan hati aku




balik plak opis
report gile super urgent nak keluarkan
dah plak dah
report typist yang buatkan
bila final check dengan supervisor, aku plak kena soa selidik macam-macam
blurrrr aku
macam mana nak jawab kalau file pon aku tak sempat nak tengok nak belek
haissshhhhhh
selamatlah aku ni jenis SABAR!





hari ni memang mood swing
malaysia panas so mood swing
malas dah nak lepak dengan opismates
yang aku tau after 6 nak balik MANDI!
malaysia panas sungguh



ok.
terlewat
6.30 jugak aku balik hari ni
hmmmm dah lama tak balik tengok matahari
asek tengok bulan lampu jalann dan lampu kenderaan je
haisshhh


maka
punyalah berbunga hati
sebab balik awai
boleh pergi cari AIR KELAPA MUDA nih
boleh mandi jap lagi
TAPI




perkara paling haram plak terjadi
grrrrrr
aku TERTINGGAL KUNCI RUMAH KAT OPIS
sekian terima kasih walimatulurus!



Ya Tuhan
bayangkanlah macam mana aku terpaksa meredah LDP yang sesak tu
kebetulan kakak plak takd ekat rumah sampai esok
memang aku hilang sabar
totally OUT!



padahal
bila dah dapat mandi segar macam ni
pikir-pikir balik
bukan salah sape
KAU YANG NYANYOK EJ!



bye 20.10.2010
tak suka awok!'



P/S: Heykal si gebu, get well soon. rindu.rindulah.errrr rindu nak pinjam kereta. hahahaha bye! wek



5 comments:

SyafiQ Bleszynski said...

fikir2 balik, agak lame da xsinggah wangsa maju tuhh..
sampai EJ pon sesat, aihhh,,, banyak ke berubah kat sane???hehehe

Anonymous said...

hey.ada nama saye kat situ!
terharu awak. tq


mak saya cakap, kalau makan bubur nasik yang banyak kasih sayang cepat baik.

cepatlah esok

Eima Jer said...

syafiq:

HAHAHAHAHAHA agak la jugak =)..
tp sy mmg bengap sket jalan..padahal slalu je makan chicken wing kat NZ bawah

Eima Jer said...

Bdk Mengade:

eh eh eh..
name awop sape?? sy tak tulis pon p/s: hey ANONYMOUS..wek!!!

Anonymous said...

hey EJ
nama sy heykal si gebu.
yang bakal menguasai hati milik EJ
sy datang menjajah
lalalalala