December 25, 2010

Merry Anne Part 2#


Saya sampai awal di lokasi
awal 20 minit
amek kau!
punya la nak amik balik hati client yang dah saya lukakan akibat keterlupaan


-Appointment around 1.30pm-


sambil-sambil tunggu Merry Anne kat depan pintu masuk lift-tak-boleh-masuk-sebab-takde-access
maka saya pon pusing-pusing la kawasan sekitar
jalankan kerja-kerja saya di sana


dalam dok kusyuk snap picture
tetibe saya di sapa seorang nyonya
oh pulak



sambil senyum saya toleh la
tetiba that nyonya cakap
"Hye, U are Ms.Eima izit?? im Merry Anne. Sorry, lil bit late!"



OMG!
amek kau
Merry Anne yang gojez la sangat kan kan kan
hahahahahahaha



so
aku yang tahan gelak sensorang dalam hati ni sebab imaginasi tersasar
ikot je la bontot Merry Anne naek Subject Property
dia tak banyak cakap
sebab masih bebai kot aku terlupa appointment
ok la kau senyap
dari kau sembur aku macam-macam
T______T
teruskan silent mode awak tu
saya suka


nak menyedapkan hati beliau
saya try janji yang akan siapkan sketch n all my work within 15 minutes je
berlagak kau EJ
rumah tu besar jugak kot!


adehhhhh
ayat amek hati weh
terpaksa sebab dah buat salah


Hmmm sedikit keceriaan kat muka dia
ye la aku paham
aku dah buat salah
kena la pantas settlekan kerja



dalam aku kusyuk memantaskan segala kerja aku
tetibe aku rasa Merry Anne hilang ntah ke mana
oh ho
takpelah
maybe dia on da phone kat luar
atau perasaan aku je sebab rumah tu besar



tiba-tiba pergerakan kerja aku terganggu dengan bau
oh bau tak brape harum
dan kedengaran toilet dalam master bedroom di FLUSHED!
OMG
Merry Anne melabur dalam rumah orang
vacant house!
dan BAU TAIK KAU SATU RUMAH DAPAT NIKMATI lah bodoh!!!
berape hari tak buang tak lupus ni?
setahun??



OMG!
Selamatlah Tuhan dan pelihara saya
saya dah selamat settlekan part kerja saya kat master bedroom tu
cuma errrr toilet dia guna tu tak sempat nak snap picture and sketch



WEH
TAIK dia gile harum
aku nak PENGSAN kot



dan Merry Anne yang tadi diam je taknak bercakap dengan aku
tetibe change menjadi insan yang sangat ramah
HAHAHAHAHAHAHAHA
plus muka menggelabah dengan bau-bauan yang diciptakannya dalam rumah tu


eleh
aku tau kau gelabah
kau nak cover line sebab tu tanye aku macam-macam
hahahahaha on phone sana on phone sini



nak tahu
saya tak sketch pon toilet tu
pic pon saya zoom dari luar pintu master bedroom je
kau boleh jadi mumia tahi tau kalau masuk situ
demn!



dan paling kelakar
bila saya keluarkan je ayat ni
" ok miss. im done my job"
terus dia kalaut nak keluar dari rumah tu
kunci pintu kunci grill
dan dalam beberapa second
beliau lenyap
HAHAHAHAHAHAHAAHA


Merry Anne oh Merry Anne
lain kali hormat sket property orang hak orang
jangan berak merata
hope new purchaser tak pengsan masa masuk tengok rumah baru dorang
kahkahkahkahkah




semoga saya tidak ditakdirkan bekerja dengan anda lagi






3 comments:

Drunbella Khoo said...

taik kepam weih.
ekekeke.
:p

♥ zoe ana ♥ said...

HAHAHAHAHAHAH OMG EJ lawak gileeeeeeeee!!!!!

Eima Jer said...

BELLA:

hahahahaha bukan kepam weh, speechless teroih nk explain

ZAY:
tau xpe. adoi la dah la imaginasi tersasar skali dapat pakej bau taik dia! hahahaha