February 02, 2011

Belog Kau Manis


-keluarga kecil saya-
gambar tiada kaitan




agak lantang ya


belog kau manis
ayat kau susun cantik
tapi ya Tuhan
bertahun nak tunggu loading


kalau boleh setiap sudut dunia kecil kau tu
kau nak tempek gambar
nak padat dengan segala link
nak letak lagu-lagu bingit
salji turun sana-sini
haishhhh!~


yang datang berkunjung
walau tak selalu macam aku ni
nak tatap entry-entry kau
susunan ayat manis penarik hati
hasil karya kau



permudahkan boleh?
senangkan yang mana boleh senang
lajukan yang mana boleh laju


ini tak
kadang-kadang tu ade yang sampai 3 lapis layout gile-punye-hebat-ke-depan
T_________T



Errr lagu satu lagu tu jangan la sampai pagi aku cario punat nak tekan stop TAKKAN JUMPA
janganlah macam tu
semak!
ganggu kekusyukan membaca menikmati entry-entry segar anda



memang belog kau
dunia kau
kau punya suka



aku mintak tolong je
itupon kalau sudi nak permudahkan apa yang mudah nak ubah
^_________^



eh eh eh
EJ tegur secara RANDOM ye




5 comments:

Drunbella Khoo said...

blog aku lambat tak nak loading?

Eima Jer said...

lambat jugak weh!~

SiSagaPutih said...

blog lambat loading? heheh aku rasa tu jenis manusia yg rasa diri dia web designer hebat. lol

Eima Jer said...

ntah
manusia datangnya dengan pelbagai

kegemaran mungkin
tp ia menyusahkan pembaca bukan?

Drunbella Khoo said...

lambat jugak?
adei.
padahal aku dah tak buh widget2 bagai tu.
hmm.
nanti aku try godek lagi apa yang xpatut ada.
tq beb.