February 09, 2011

Oh Hooooo

OMG!
Fasha saya sangat cantik in this drama series
^______^



oh oh oh
Ady Putra saya pon macam biasa
sangat HAWT!





7 comments:

Anonymous said...

heykal ad:

acting cool!

Eima Jer said...

HAHAHAHAHA sy memang cool!

Anonymous said...

oh really huh?
hati dalam?ur mind?tooooo messy izit?

Eima Jer said...

LOL
mane ade. i tabah kot. tabah gile. sebab tu banyak gile dugaan tak putus putus kan kan kan
u know it vry well izit
kahkahkahkah

skrg ni pon tgh tabah
eh mcm best plak main chat kat sini kan si gile kan kan kan

Anonymous said...

tetap nak senyum fake paling manis kan kan kan?
tabah beh
suke tuberose rite? u shud b like tuberose. dun even care dgn da other flowers which kembang cantik2 wangi2 pada siangnya sedangkan tuberose just kembang at midnite kan. tp tetap cantik,unik n wangi izit

hey
peduli org. tabah dgn dugaan. klu bukan sekarang balasan kesenangan tu, I'allah esok lusa 2 or 3 years from now it gonna b urs. kan?

Eima Jer said...

hahahaha apa kaitan tuberose plak?? ok fine nak cakap i comel malam2 je la kan?kan?kan?
ok sentap!


T_________T


HAHAHAHAHA noted!
tq yay yew yep yup
=,="


p/s: u too.tabah.mama pasti sehat

Farah and AidiL said...

eima,tgk Spa Qistina yg baru x? fasha pn ada berlakon..sweet gak tp dlm cite tu watak dia jahat sket but she still sweet..huhuuhu