May 21, 2012

Aza Elliani Turned To 26


entry khas ini penulis tujukan buat sahabat gemilang terbilang dan cemerlang
on her 26th birthday



HAPPY BIRTHDAY AZA ELLIANI


3 years menuntut ilmu peringkat diploma
1 class selama 6 semester
aku hanya kenal beliau pada dasar nama aza SAHAJA
poor me
tak rapat tak tahu each other sangat


semua berubah bila 3 tahun menuntut ilmu peringkat ijazah 
bumi UTM Skudai rapatkan aku dengan si gila ini
dan persahabatan terus-terus terjalin hingga ke hari ini
sahabat dunia akhirat insyaAllah



21 May ulangtahun beliau yang ke 26
semoga hari ini hari penuh barakah buat sahabat gemilang aku ini
titip doa terus aku kirim
agar hari-harinya sentiasa ceria
kurang berfikir sesuatu perkara terlampau dalam
dipermudahkan segala urusan
dicepatkan jodoh
ditemukan dengan bakal suami yang soleh
dan terus-terus dipelihara persahabatan ini hingga ke mana-mana




We love you aza!



comelkan
;p



sekarang anak dara Datin Lasteri ni dah besar panjang dah cantik gebu segala
^____________^


tadaaaaaaaa


kepasa sesiapa yang nak isi borang JODOH tu
bolehlah email kat aku
huehuehuehue





2 comments:

Aqilah Rohizad said...

mcm mane nak "like" post ni?huhu...
all the best aza..

Aza Elliani said...

segannya mah! *tutup muka lari2 anak masuk bilik*


:D