November 12, 2012

Happy 26th Birthday EJ



11.11.2012

HAPPY 26TH BIRTHDAY EJ!
^_____________^




Yea yea dah 26 tahun
yea yea dah tua
yea yea dah boleh jadi mama
yea yea dan nak kawen
;p


*ayat last tu mintak sepak


Alhamdulillah 11 NOVEMBER 2012 berjalan lancar
manis-manis sahaja
walaupun tunang adalah BERKERJA
tidak mengapa
bukan untuk siapa-siapa
untuk saya jugak kan




Thankyou kawan-kawan yang tak henti wish bufday kite kat facebook twitter dan sms
sangat-sangat menghargainya!
walaupun dengan hanya mentaip 'HB' kite tetap hargai
asalkan ikhlas itu ada
apa nak buat
itukan trending masa kini
hahahahahaha




Bufday tahun ni tunang tak masak candle light dinner macam last year
beliau letih mungkin
berkerja keras demi mencari sesuap nasik
ececececcece
cuma sebelah malam lepas balik kerja
beliau belikan saya 1 slice yogurt cheese by SR
dengan lilin 1
datang singgah rumah
mintak saya tiupkan lilin
how sweet!
saya suka
makaseh bakal suami!
^_________^




another 39 days to go 
bakal menjadi isteri sah kepada chenta hati
this is my last birthday as a single woman hokaaayyyyyy!
macam-macam rasa
rasa paling ketara adalah
rasa berat sangat nak tinggalkan zaman bujang trang tang tang




Semoga dipermudahkan segala urusan-urusan untuk menghalalkan cinta 2 jiwa
dan semoga selepas ini
dosa-dosa lepas sudi diampunkan Allah
serta diberkatiNya dalam meniti kehidupan ke depan nanti
amin.




*buat entry bufday ke entry kawen ni EJ??



ok melalut!



MOTHER,
Thankyou lahirkan adik dengan sihatnya ke dunia yang fana ni
Thankyou tak pernah jemu didik adik
Thankyou tak pernah bosan layan kerenah adik
Thankyou sebab selalu ada dengan adik untuk apa pon situasi
I LOVE YOU MOTHER
*fefeeling omputeh plak panggil mother bagai



FATHER,
I miss you dad!
Thankyou untuk segala-galanya



FIANC√ČE,
Thankyou for being there on my birthday 
every year never failed
and this is my 7th year birthday as your girlfriend!
auuuwwwwwww



GOD,
Thankyou sudi fullfill bufdaywish saya tahun lepas
untuk diberikan ruang
merapatkan jodoh kami
menuju cinta halalMu ya Rabbi



FRIENDS AND FAMILY,
Thankyou sebab ingat bufday saya
Thankyou sebab selalu dengan saya
Thankyou sebab selalu menceriakan saya
Thankyou sebab menjadi sebahagian dari saya




HAPPY BIRTHDAY DIRI SENDIRI!



1 comment:

Aqilah Rohizad said...

Sanah helwah kakak..semoga pertambahan usia diiringi barakah Allah dan redha Ilahi. Semoga urusan walimah dipermudahkan dan bekekalan hingga ke JannahNya..InsyaAllah..

<3<3