March 19, 2013

Drama Philippine dan EJ




hari ni nak review pasai drama series kat atas ni
ini drama PHILIPPINE yang sedang rancak ditayangkan selama 2 jam di Astro Bella setiap sabtu dan ahad bermula jam 10 malam
^____________^
senronoknya sebab sekali ditayangkan 2 jam terus
so rasa PUAS sket tengok



Drama series ni semua tentang RATU CANTIK
itu main plot drama ni
so paham-pahamlah nak cuci mata memang best la cerita ni
hahahahaha
gadis-gadis Philippine  memang tak pernah mengecewakan
dengan english american mereka yang superb
memang menambah hot yang sedia ada





ini HEROIN drama series ni
IZA CALZADO atau dalam drama ni beliau memegang watak sebagai MAITA SAN MIGUEL
Maita seorang gadis kampung anak kepada bekas ratu cantik yang dianiaya hidupnya
Watak kampung dibawa dengan begitu baik


aku start tengok drama ni sebab tertarik dengan keredupan mata si maita ni
dia tak puteh sangat
tapi kening yang tebal dan mata yang redup tu
memang menarik minat aku untuk terus mengikuti drama series ni
sebab aku memang suka tengok perempuan kening lebat mata cantik
^______________^




ini HEROIN NO. 2
macam biasa
mestilah watak ANTOGONIS

Nama awek hot ni MAGGIE WILSON 
dalam drama series ni beliau memegang watak REBECCA RIVAS
kalau sesiapa yang follow twitter aku
mesti akan terbaca tweet tweet membebel tentang kejahatan Rebecca Rivas ni
sebab memang jahat betul laa dia dan mak dia ni
T___________________T




Ini HERO utama drama ni
auummmm auummmm
TJ TRINIDAD atau dalam drama ni namanya MARC SANDOVAL
jambu sket mamat ni
ini je gambar yang agak macho
hehehehehe


aku tak suka sangat hero ni
tapi sebab heroin best
dan jalan cerita agak straigt dan tidak melencong keterlaluan
makanya aku rasa mereka gabungan yang best



ini SECOND HERO
tapi bukan watak antagonis tapi watak sangat baik
aku baru tengok episod 14
tak tahulah episod 15 dah jadi jahat dah mamat ni


nama sebenar MARVIN AGUSTIN dan dalam drama bersiri ni beliau membawa watak sebagai
DONALD CERVANTES
seorang jutawan yang suka buat surprise



taraaa ini 3RD HERO dan ini hero pilihan EJ
nama beliau LUIS ALANDY 
watak dalam Drama Queen adalah seorang kacak bernama DANTE yang memendam perasaan cinta ke MAITA dari zaman kecil lagi
gagah perkasa sebab bekerja sebagai penjual daging babi dalam drama ni
hahahahahhaa
^_____________^




jalan cerita drama ni tak ke laut
plot by plot bergerak pantas
so tak la boring sangat
plus astro bella main 2 jam terus tayangan
^_____________^



susah nak cari link drama series philippine kat internet
aku memang suka drama dorang
real story



okaylah
selamat menonton semua


1 comment:

tenku butang said...

minat gak citer filipina

done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/