March 09, 2015

Adik Aaron Aariz


Alhamdulillah
Saya pregnant lagi
^______________________^
 
 
 
due Insyaallah 16 October 2015 ni
masa tu abang aaron dan nak turn 2 years old
dah behave dah kot nak jadi abanglong
^______________^
 
 
 
 
Syukur
Allah dahulukan rejeki anak
dan masih perlu berusaha lebih gigih untuk rezeki-rezeki lain
 
 
 
 
Mula-mula masa tahu pregnant
agak stress
emosi bergolak sebab masa tu fikir aaron kecik lagi
menyusu badan lagi
ekonomi rumahtangga pun bukanlah betul-betul stabil dan mewah lagi
bimbang tak dapat bagi perhatian dan pikul komitmen baru lagi
 
 
 
TAPI alhamdulillah
dengan nasihat-nasihat orang sekeliling yang sangat POSITIF
maka aura-aura positif mula menusuk hati dan minda
KUN FA YA KUN
dah Allah kata dia nak bagi
siapa kita nak halangkan?
anak tu Allah datangkan dengan rezeki yang luas bersama-samanya nanti
yang penting YAKIN
 
 
 
Doakan semua selamat ye
sekarang ni 1st trimester yang agak tenat
Alahan aku lansung tak sama masa pregnant Aaron
 
 
 
PEMALAS gile sekarang ni
LOYA dengan masakan sendiri
NAK MUNTAH bila tiap kali enter dapur sendiri
IMAGINE masakan sendiri pon boleh muntah macam tu je
TAK SUKA ayam dan daging
 
 
 
Tapi sukaaaaaaaaa sangat dengan LARA ALANA aka si RARA momey
okbai!
 
 
 

2 comments:

Ain Ibrahim said...

Congrats eima. Alahan eima tu sama macam alahan masa ain tgh mengandungkan dd. tak boleh masuk dapur. Tengok dapur pun rasa nak muntah. huhuhu. memang tak memasak lah sepanjang mengandung 7 bulan. masuk bulan ke-8 baru ok.

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)