May 22, 2009

Aku & Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR)



Semalam aku menghadiri taklimat pilihanraya di Perpustakaan Wilayah Seberang Perai, Pulau Pinang bagi memberi sedikit info kepada telinga aku berkaitan pembahagian tugas untuk proses pilihanraya kecil Penanti yang akan berlansung pada 31 May ni.

Aku memang sungguh tidak berminat untuk menjadi kerani mengundi pada hari mengundi tersebut sebab memang kompem panas ok! Sesak! Grrrr aku tak suka....

Tapi sebab aku trainee, macam biasa aku kena la jugak join. Nasib la jumlah elaun yang bakal aku terima betul2 menggoda aku. Hahahaha saya tidak berminat dnegan anda wahai SPR, saya hanya berminat dengan DUIT anda!!!

Dan,
bila dipikir balik pengalaman tu yang penting. Kalau tak disuruh, memang jangan harap la aku nak join benda-benda macam ni.

Hahaha korang mesti tak pecaya nanti aku jaga peti undi kan??? Hahahaha nanti kalau masuk tv muka aku, tolong rakam okey bagi pengguna-pengguna astro max! Hahahaha

Tapi,
kalau nak rakam guna hp korang pon kalau kot dah terharu sangat aku masuk tv, sesungguhnya aku sangat hargainya. Lalalala

Eima Jer: Semalam aku tidoq ja sepanjang talk yang panjang berjela tu. Cukup masa p bekpes free, aku laju p. Pastu aku sambung tidoq balik. Dan bila dipanggil untuk hidangan lunch, aku pantas lagi. Best jugak kan kalau hari-hari macam ni???

8 comments:

Drunbella said...

kata on diet. xnmpk gaya lah cmneh ak rs. tembun tembun~

Eima Jer said...

betoi jugak noh..Lupa plak aku skrg tgh on diet..huhuhu janji tak buat dah..promise!

Drunbella said...

hahahaha :D apa lah hg neh. nmpk makanan lupa trs niat terpendam~

fairuzmokti said...

macam aku cakap dulu, bukak sem nanti tengok sapa lebih gemuk. kau atau wanda..ahaha...

Eima Jer said...

apai:
bengeng la apai. sure la aku sebab bontot aku lagi besau pada dia. Hahahaha

fairuzmokti said...

ishhh...kau jangan...kang tetiba lak bontot wanda lagi besau daripada kau..haha..

Eima Jer said...

wei wanda..apai kutuk kau! aku tak campur...huahuahua

Eima Jer said...
This comment has been removed by the author.