May 22, 2009

Jangan Gelak!! Aku Nak Buat Pengumuman

Walau agak desperate a.k.a sangap a.k.a berbaur tak tahan nak jugak aku melaungkan pengumuman penting...

Wei,

Sesapa yang ada google talk tu, add aku yer..

Di sini
eimajer7@gmail.com

Sangap nak chat la wei tapi ym kene block. Grrrrr
Hidup sangat bosan di sini =(

Tolon! Tolon! Tolon!



p/s: Kene ada account gmail tau. Sebab sangap nak chat aku bukak jugak akaun ni walau dah besepah email dah aku ada =(

4 comments:

Drunbella said...

xkn ebuddy pun kena block jgk?

Eima Jer said...

a'ah..
macam haram kan??

fairuzmokti said...

http://webmessenger.yahoo.com

itu kene block tak?

Eima Jer said...

apai:
takleh gak la apai..
=(
dasyat tui la penangnye gov ni..huhuhuhu