May 28, 2009

CHAMPION LEAGUE Review


Tahniah buat MANCHESTER UNITED di atas performance yang macam HARAM lasnite!
Aku sebagai die hard fan korang memang bangga gila la tengok game macam haram ni. Seyes, memang berbaloi aku amek cuti, berjaga sampai pagi lastly korang sajikan aku game yang memang2 macam haram! Hahahaha

Congrat BARCA!!
Memang patot pon korang menang sebab korang nye performance malam tadi memang superb! Smooth tapi sharp! Full of teamworks and skills.
Man United aku???
Hahahaha cam ayam je main!
Wut happened??
Jangan tanya aku sbb aku terasa macam nak p sepak ja muka Fergie atok kesayangan aku tu dan tembak mati ja Ronaldo yang sellfish gila bangang tu.
Jap Fergie, apsal yang ko sayang sangat kat Ronaldo tu ea??
Asek nak jaga dia jaa..

As Man United fan,
aku memang tak paham dengan atok aku (Fergie) arrange players malam tadi. Aku yang pompuan ni pon yang sah-sah tak la brape banyak knowledge pasai2 bola ni pon leh nampak kebodohan kau arrange players malam tadi.
Nak sangat jaga Ronaldo tu kan??
Nak jugak bagi dia yang score kan??
Sbb apa, nak sgt dia dapat best player kan??
Hasilnya???
Anak buah kesayangan kau tu maen macam taik tau semalam. Yang tetibe gi ubah rooney aku tu p maen wing pasai apa?? Tak ke dah jadi caca marba dah game tiap kali depan pintu goal??
Atok oi, malam tadi tu game besau tau.
Tak payah la nak buat pembaharuan la konon.

Aku sangat kecewa tgk MU control game smalam. Allahuakbar, terok gila!
Ronaldo sgt2 sellfish! Team work lansong xde!

satu lagi,
dah kau tahu yang anak2 buah kau tu memang akan psycho gila if pihak lawan score dulu, kenapa yang kau turunkan jugak anderson masa 1st half?? Kenapa bukan tevez??
tak paham tak paham

dah kau tahu berbatov tu bagus, knapa kau turunkan jugak park j.s tu masa 1st half??
hengat main dengan newcastle ka??
barca okey! barca!

Photobucket
Ni lagi satu si vandersar.
Hahaha hengat messy tu katik xleh la nak tanduk masok goal??
adoilaaa
payah gak bila keeper kesayangan aku ni overestimate si mesy katik tu.
ni la orang kata bila dah tertulis memang nak kalah!

Honest,
aku tak la ralat sangat MU kalah season ni.
sangat berbaloi dengan performance yg dorang bagi lasnite.
dah main pon macam haram, memang la kena terima kekalahan.

Eima Jer: Selamat mendengar segala kata2 kesat berunsurkan penghanjengan wahai eima jer n ol MUFC. Hahahaha =)


7 comments:

Joe Tahir said...

wah..amik cuti eh? ingat cuti utk fan Barca je. :P I'm off to kampung today! Spain bg cuti 2 hari..haha

jalak lenteng said...

rooney bley maen wing..tapi left wing only...

attacking mid MU sebenarnye problem..

nway..lesson to be learnt, jgn terlalu excited nak menang..huhu

Eima Jer said...

joe:
cetttt istilah peranggg nmpak joe hr ni..hahahaha =.=

jalaks:
hahaha u r rite senet...
sy hanya xcited nk menang 10 min game mula je..hahahaha pastu dh ilang abes sume..
=.=

ajaqzfreAk said...

saye kuul je.takpe atleast gi final..n asalkan chelsea x g final..hahaha aku suke suke

fairuz said...

kalau chelsea yang masuk final tu, gerenti dah titik MU tu 4-0...

tapi tak masuk, cakap banyak pun tak guna kan..haha

Drunbella said...

takziah ye eima. jgn demam taw. hahaha :D

Eima Jer said...

Ajaq:
hahaha jaga2, fan chelsux kat bawah u tu..hahahaha

Apai:
xpe2 cuba tahun depan..
tp mmg MU maen cam ayam..mmg patot kalah ok!

bella:
hahahaha naseb aku amek cuti wei..