May 27, 2009

UNTITLE 3


Happy 24th Birthday My Luna Sayang =)

Hari ni birthday senetku yang paling comel dihatiku lalalalala!~ hahahaha iaitu si adik manis luna sayang yang gile tapi comel ni.

Photobucket
Luna Version 1
Photobucket
Luna Version 2


Dear, enjoy your bufday!
I doakan U sentiasa happy+tak waras+senet sampai bebile sebab U comel macam tu.. =p
May our friendship remains forever
I sayang U sangat tau Senet
Sorry i jauh, takde kesempatan nak hangout dengan U agik, I busy dengan internship I lol..
Love You!
Ummmaaaccchhhh!

2 comments:

ajaqzfreAk said...

happy birthday too.aku hanya bole wish kat sini je.thank for everything.

Eima Jer said...

ajaq:
hahahaha korang masih istilah perang dingin agik ka?