June 29, 2009

Berperasaan Sangat. Heh

weh.
boleh tolong???


cane nak ajar hati kau pikir positif manjang??
dan.
cane nak buat jiwa raga kau tu tak la berperasaan over limit sangat sampai muram menguasai diri?


tak cool la wehh.
cena nak jadi rock ceni.
kalau hati lembik longlai dok berperasaan macam2..
kata kuat??
heh.


4 days to go intern aku nak abes.
yeah!
farewell party dah buat dah jumaat lepas.
tapi cam xcool update story skrg.
jumaatlah!


Kuala Lumpur.
wait 4 me!
(bodoh laa..kl tu bukan sedara kau pon.!)


My Familia.
wait 4 me yarr.
(tu yg betol!)



My Bayi.
wait 4 me jugak!
heh.
bila bayi pi serdang, aku auto takde hati mau dok Penang.
adeh.



tak rock la wei.
jiwa tak kental!
bagi petua sket before korang blahhh.



silent reader..
bagi la petua sket..
"Macam mana nak kentalkan hati n sentiasa berpikiran positif dan tidak terlalu berperasaan over limit terlebey sudahhh tu"
heh.
tak rock la lu jalan2 blog gua tapi xtolong gua.
=.=
.
.
.
.
.

Kamus Hari ni

Bayi= senetku (dia dah tukar nama)


Eima Jer: entry jiwa kacau lagi.. adoi laaa

6 comments:

Drunbella said...

jadik lah cam ak. no heart feeling. hg kena trime dugaan cam ak kut. br jiwa jadik kental. p suh bayi bwat masalah lekas. hahaha :D pengalaman mengajar erti kehidupan~

Eima Jer said...

bella:
apa jenis nasihat la kau neh..
adehhh...
dah bayi tu elok2 kau nak doa soh dia buat hal..
=(

Drunbella said...

betui lah apa ak ckp. bile hg da ada dugaan br lah jiwa hg jadik kental. neh klo asik bahagia jak ble nk kental weih. hikiks ;)

fairuz said...

tak lama lagi kuar la entri leleh ni...wakaka...

ni baru intro je kan...haha

Eima Jer said...

apai:
cettt..
xde laaa...
kalau kuar aku nanti mentioned!

sha89 said...

hmm...cmne ek?

ko kna hati kering skit kot....mksdnye ajar diri ko supaya kuat...time sedih/jiwe kcau,

ko ckp separa kuat pada diri sndri.."aku kuat..takat bnde2 kecik ni..no hal la~"

kena ckp dgn nada riak+angkuh+prasan bgus time tu hehe

aku buat cmtu...last2 aku dh trbiase...lame2 aku jdi kuat dari dlm secara diam2...

ape2 pun kna dtg dari diri ko sndri..ko rase ko bleh buat ke x??

boleh!! smua org boleh...xcaya? try la...idup klau xkentalkn diri mmg ssah nk survive :)

lg satu..bila kite xamik hati sgt pe org ckp...kite jdi lbih yakin.

*perghh bnyk aku bebel ni*