June 27, 2009

SAKIT

Eima jer: kalau aku lawa macam megan fox, musti aku tak kapel dengan ajie. Heh

Nuyun: bodo punya imaginasi

Eima jer: aku tak kapel gak dengan sam hero transformer tu..nerd..aku nak kapel dengan robot je..leh tukar2 jap jadi kete, jap jadi robot, jap jadi katil empuk..eh, tak mau la jadi katil empuk..t aku nak romen dengan sapa lak.

Nuyun: ang ni kena sampuk ka?

Eima jer: ok la..tak payah cantek mcm megan fox..mcm rahimah chawdry sudah..eh silap, mahima chawdry..sure tak pandang ajie dah..pandang paul walker ja..paling cikai aqasha..michele Jackson? Sumpah tak hengen nak kiss.

Al fatihah buat arwah.

Nuyun: ya allah ampunkanlah dosa madu aku. Hahahaha, wei jom kita p cantikkan muka. 2 sume sementara ja


Eima jer: aku bila single auto jadi lawa..bila ada bf yang jadi tak lawa..kompius…


Nuyun: pala wotak ang. Ala kalo orang sayang kita xyah nanti lawa ka dak..awatnya hang gatai **##@@ sangat??


**perbualan sms terpaksa di tukar topic sebelum madu mencarut tak tentu hala.**



Sedikit kamus di sediakan:

Ang=singkatan bagi kata nama ‘Hang’ atau kau,demo, mu,kome blab la bla

Ka= ke

Rahima chawdry= gadis stylo pemilik blog

Mahima chawdry = sila google




Pengajaran:

1. becinta dengan robot best. Perasaan tak payah jaga sangat. Dorang cool. Tak cantik sgt pon xpe sbb robot bukan hensem pon. Tapi stylo tetap kn maintain. Robot ske yang stylo


2. tak kawen lagi jgn gatai nak p romen bagai. Heh


3. al-fatihah buat Michele Jackson yang dah Berjaya memeluk islam sebelum menjadi arwah. Jenoh jugak nak buang sume2 silikon chemical blab la dia dok pakai bagi jadi puteh tu masa nak mandi jenazah. Kan kena suci nak ngadap tuhan, mean kena bagi itam legam seperti asal balik la kan?. Syarifah aini, sila terasa di notice.


4. jangan la pangkah sgt budak nerd. Tau la stylo! Heh


5. lastly, apa sangat paul walker, apa sangat aqasha, apa sangat megan fox yang dok kecoh bagai. Adoi la..tak paham tui!

.

.

.

.

.

.

.


Dah.

Bersurai.

Heh.

Eima Jer: ini entry jiwa kacau.

6 comments:

Joe Tahir said...

awat kacau je ni?

btw, pg td x sempat nk g umah ajie.tetiba abah d ajak gerak g KL awal...

nuyun said...

sebab apa jiwa kacau..sebab terlebey beperasaan...haha

myatiqah said...

ape cer nih...pening lak aku bc xphm..jet-lag hahaha padahal naek komuter je pon.biasela salu naik bas je.huhuhu

SaiyidahAisyah said...

kah kahh.
klakaq abes.
:)

fairuz said...

kalau kau macam megan fox, dah lama jadi awek aku dah..hahaha...

Eima Jer said...

joe:
hahaha jiwa sgt ea?
hmmm xpe je, klu joe gi umah dia pon dorang xde..dh gerak p serdang

nuyun:
yeah..aku si eima jer yang terlebey perasaan..
=.=

tiqah:
hahaha kau pening aku double xaxau..
=p

sayidahaisyah:
heh.
kau bijak...
tetap nmpk aku try buat lawak wlu hati semak sangat.

apai:
hahaha kau nerd.
megan fox xsuka budak2 join mpp ni
sure kau kena reject dah..
=.=