June 01, 2009

Pagi Yang Agak Indah =.=


tak payah amek kesah sgt pic ni..


result dah kuar.
pagi2 lagi dh check.
agak bagus tapi aku kalah dgn teroknya dengan khai bukan nama sebenar itu.
kenapa lelaki ni pandai sgt ea bila doang dah rajin??
grrrrrr
xpe, masih ada 2 sem.
aku boleh potong dia!


berkaitan result, aku agak terkejut sbb aku malas gila masa exam hari tu.
dengan demamnya.
Alhamdulillah,syukur.


perlu usaha lagi.


makaseh mak dan keluarga.
makaseh kawan-kawan.
kita usaha lagi sem depan.
yg dapat 4 flat tu, tahniah!!
sem depan aku join korang..
insyaallah..


hahaha aku memang tetiap kali cuti sem berazam nk score 4 flat naik sem br nanti.
n nak kurus
tapi tgk la naek sem nanti.


hahahaha
aku tetap malas
tetap malas pi kelas
tetap malas p jogging


nasib la otak ni enjin turbo la jugak
hahahaha result agak maintain.


eima,
kamu dh final year
sila berubah
rajin g kelas ok
=)



Eima Jer: Maap bf, sy dh siap senaraikan hadiah yg sy nak sbb sy dapat result baek. hehehe kerja rajin2 okey. B4 naek sem sy mahu sliper adidas tu...lalalalala =)

4 comments:

Joe Tahir said...

tahniah~!

jalak lenteng said...

tahniah juga cik drogba..:p

fairuz said...

dengan khai pun kau kalah? haha....

Eima Jer said...

joe: makaseh =)

jalaks a.k.a emir:
cetttt...jgn dipanggil nm itu...

apai:
ko g tanye sket result dia wei..
aku kalah dgn org lain xde hal. tp dgn dia aku mmg panas sker..
=.=