July 22, 2009

Meor Mohd Syahid Kusyairie Meor Mohd Radhi


ok.
ni anak sedara kesayangan aku yang memiliki nama yang sangat panjang berjela seperti yang telah dinyatakan dalam tajuk entry aku kali ni.
heh.


apa yang aku nak share dengan korang wahai blogger adalah berkaitan pic kat atas tu.



untuk pengetahuan korang, ketika gambau ini di ambil si syahid ni bukanlah letih bermain.
bukanlah baru bangun tido.
baru lepas menangis pon bukan.
semua bukan.



tapi pose ala-ala doggy style (mencarut weiiiiii) ni adalah permanent pose beliau tiap kali mahu BERAK!
hahahaha cool kan??
selagi tak abes berak, tak abes la pose lucah beliau.


tengok la muka dia.
sumpah stim layan berak weii.
kuyu je mata.
siap bepeluh-peluh lagi dia punya pulun teran taik cakap kau.
memang cool lah nephew aku sorang ni.



so.
sebagai kesimpulan entry pendek aku ni.
ade sape-sape brani nak gune pose yang sama bila berak?
hahahaha pampers orang tua kan ada.
hahahahaha
sekian.


Eima Jer: Alaaaaaaa, sekejap sangat rasa balik KL weekend hari tu. tak puas lagi aku n senet spent time dengan my family. btw, aku dh beli laptop baru. hooorreeeey!!!


7 comments:

fairuz said...

giler tak cool kalau aku yang kacak ni pose camtu...hahaha

Lil^GriZzLe A said...

dah agak dah pose nak berak. eheh :P

wahhhh! tak berani saya, nak pose begitu. takut kena sambar jadi top model cepat sangat. agagaga.

Joe Tahir said...

haha...jgn bwk smpai ke besar sudeh..lm x blogging eima.how r u today~

Eima Jer said...

fairuz:

alaa apai..
try la skali..
mn tau cool gile..

Eima Jer said...

lil grizzle a:

hahahaha takot kn sambar jadi cover gurl magazine playboy plak...
hahahah naya!

Eima Jer said...

Joe:

hahahahaha leh masuk malaysian book of record klu bawak smpi ke besau.. =p

hmmm ok sket 2day..
lunch td try mam nasik tapi masih xbejaya..
tetap muntah..
=(

Apit said...

muka dia tensen ja ada org amik gambaq..haha