September 06, 2009

Nothing To Say...Nilaikan Sendiri

Bukti 1
(klik pic utk lebih jelas)

Bukti 2
(klik pic utk lebih jelas)


Sumber:
www.facebook.com/Eima Jer




aku malas nak cakap banyak..
aku malas nak cakap kosong
ni aku bagi bukti



kah kah kah
memang terserlah ayumu


Cik Puan Drunbella
memang
DIE HARD FAN
si comel Eima Jer!!~



p/s:
sila hadapi kenyataan dengan tabah. sila belajar terima kenyataan. sekian drunbella


Eima Jer: Haishhhh..hidup bujang ni quiet fun act! yo laa, tetambah bila ade secret admired mcm ni..kah kah kah thanx drunbella, u make my day!~


p/s 2: I sangat baik hati nak kenalkan U guys dengan secret admired I..sila-silalah ke link ni ok!


klik b4 blahh
[[ Drunbella minat Eima Jer sangat x 33 juta kali ]]


=)



Salam 16 ramadhan
remind U guys
malam ni malam NUZHUL AL-QURAN
malam al-quran suci diturunkan
malam ulangtahun pemergian abahanda Yussof Bin Hassan ke pangkuan Ilahi
Al-Fatihah buat beliau.
Amin




3 comments:

Cik Puan Drunbella said...

babi betul lah hg neh.
ini suma propa.
lu jgn bikin onar eima oi.
hahaha.
:D
batal puasa ak nti.
fuck fuck fuck.
shittt mennn!

Eima Jer said...

haishhhh...
org cerita pasai malam nuzhul al-quran tu kan...
malam mulia..
apa yg dok mencarut bagai macam ni wahai peminat saya??


takmau takmau..
IDOLA kamu xsuka kamu mcm ni..


cuba amik yang positif..
jgn nampak yg negatif je..



p/s: cool ok ayat aku!~

fairuz said...

huh..