December 18, 2009

Congrat Malaysia


walau goal kemenangan hanyalah sebijik goal bodo
aku tetap bangga Malaysia menang!


walau first half game boleh buat mata aku layu menguap 4 juta kali sebab sangat lembab lari-lari jatuh lari-lari jatuh kejar sana kejar sini injured bagai
aku tetap bangga Malaysia menang!



walau tetibe Aidil maen defend zakuan plak maen stricker lalu menimbulkan kemusykilan
"aik, zakuan sarung jersey aidil ka???"
tapi aku tetap bangga Malaysia menang!!




dan.
walau game agak bersepah strickers ikot suka main sepak je bola tu
aku tetap bangga Malaysia menang




dan yang sangat pasti
aku bangga dengan defend Malaysia along the game
anda lakukan kerja dengan baik skali!!
=)






tahniah SafiQ
anda hero bola sepak Malaysia kali ni walau goal tu ala-ala boleh la kan
=p
congrat Rajagopal yang agak garang memberi arahan ditepi luar padang
kerja keras anda berhasil!
Congrat pasukan bola sepak Malaysia!!




Eima Jer: bila game petang aku jadi blur nak lepak tengok bola kat mana n dengan sapa. sudahnya kat bilik tv hostel je la. so, taklah sgt happeningkan.. okey la, goal pon biasa-biasa ja.




8 comments:

armouris said...

tahniah Malaysia!! hati-hati jangan tercedera semasa bermain bola sepak - Kecederaan/Kematian di Padang Bola Sepak

yOnnA said...

mula2 i balik kerja, i bukak tv, ya allah! bosan gila game. asyik lengah2kan masa ja. then tutup. time lepas solat maghrib tu, baru nak baca doa awal tahun, terus i rasa blok i tu bergegar gegak gempita org jerit. hah, berlari lah i bukak tv. HAHAHAH dengan kasin semayang n sejadah terbentang ;p ouh malaysia gol. menamatkan musim kemarau 20 thn., sumpah teruja.

and si kembar itu mmg hot gila. rasa nak peluk2 diorang hahaha.

ramai agak rajagopal dapat dato' hahaha

SyafiQ Bleszynski said...

huhu...bosan game td, first half cam cipet, but 2nd half wow...
banyak giler chances tp xdpat gol..last2 go bodoh jek..
xpe la janji menang kan..huhuhu
negara kita jugak..YESSSS

fairuz said...

apa barang tengok kat blok kolej wei..!

Eima Jer said...

armouris:

hye babe...
thanx sudi jenguk2 blog i..
glory glory malaysia..
=p

Eima Jer said...

Yonna:

hehehehe u tak minat bola sgt kot..
I tgk sbb support team malaysia laa...
tu pon i tgk bila dorang dh masuk final..
if x, xtahan la sbb lembab sgt..
i cepat ngantok.. =p



goal bodo pon goal bodo laa...
hahahahaha

Eima Jer said...

syafiq:

haishhh byk tui nickname senet ni!!

hmm a'ah 1st half mmg mcm hampeh..
2nd half tu okey la sket..
defend malaysia agak bagus..
tp klu stricker mlm tu bagi aidil i rasa lg ok kot..

Eima Jer said...

apai:

blah la kau..
klu g tgk kat luar tak ajak aku baik DIAM!!