December 05, 2009

Happy 23rd Bufday Mr.AjaQ Freak!!!





ok.
ni kawan baek saya.
nama beliau Mr.Ajaq Freak
abaikan apsal ade freak kat ujung tu
=p
orang kuat UPM neh.
masuk je UPM seru je nama beliau.
anda pasti di bawa berjumpa beliau dengan sungguh cepat dan mudah
kahkahkah





si tinggi lampai ni muka je nampak garang
susah nak masuk orang
banyak prangai
sombong bongkak bagai
biaselah
view orang melake memang macam ni
tapi hati dalam baek
Insyaallah saya cakap memang betul
memang baek





kenal senet ni sudah hampir 3 tahun setengah
semakin hari semakin sayang
auwww!!!
hmmm jangan tanya psi status hubungan beliau
rasanya UNKNOWN STATUS
heh.




bercerita tentang persahabatan antara beliau
bagi aku n hubby
beliau bukan sekadar kawan
sahabat handai
tapi sudah seperti 1 of our family




kasih sayang untuk beliau
sukar digambar dengan kata-kata
seperti sayangkan seorang abang
begitulah sayangnya saya kepada beliau





SELAMAT HARI JADI AJAQ!!





Semoga segala yang diimpikan akan menjadi kenyataan
semoga kejayaan slalu milik kamu
dan kebahagian yang berkekalan akan terus digenggam semat sepanjang hidup kamu
Love Our Friendship!





With Love,
Eima Jer & Angah





1 comment:

SyafiQ Bleszynski said...

lawa topi kat atas tuh... huhu