December 04, 2009

Special Thanx

ini kawan baek aku n hubby senet
mereka bernama si hensem Fahmie n si shantekk Aida




baeklah
kesempatan ni aku just nak wish a lot thank you to both of them
sebab sangat banyak tolong aku
omg!
Allah je tau betapa aku sangat menghargai setiap huluran bantuan daripada dorang



apa bentuk-bentuk pertolongan tu biarlah antara kami je tau
hope persahabatan yang kami bina selama hampir 3 tahun ni akan terus berkekalan hingga ke akhir hayat




ingat lagi 1st time aku kenal dorang
fullamakkk
kalau tengok si aida ni sumpah terserlah kesombongannya
macam golongan atasan yang sungguh tidak mempunyai minat bercampur gaul dengan golongan bawahan
hahahahaha
tapi bila hampir 2 jam kenal
kejap je dah boleh borak-borak
dah boleh gi sahur sama-sama
dah boleh lepak-lepak tido sama-sama bagai
tu la orang cakap
'dont judge the book by its cover'
nampak je sombong tp gile friendly act
hehehehe
n sampai sekarang kami berempat sangat rapat



dan.
bila bercerita tentang double dating
for me
kami berempat adalah perfect partner!
minat yang sama
attitude yg sama
kepala hotak sewel yang sama
cuma yang bezanya aida gebu aku paling gebu
hahahahaha
fahmi senet yang macho hubby lak terlebey macho
kahkahkah
=p





again n again
Eima ucapkan jutaan terima kasih yang tak terhingga sebab banyak tolong eima n angah
sumpah takkan lupa jasa korang sampai bila-bila



thanx aida
thanx fahmie
hope korang sentiasa berbahagia hingga ke akhir hayat
love u both!!





Eima Jer: ada hari yang bakal menjelma yang perlu sentiasa diingati =.=

4 comments:

yOnnA said...

diorang kapel lama kan? :)
sgt match la depa 2 org nihh. and serius fahmi mmg hensem :)

diorang buat ape eh sekarang?

Eima Jer said...

yonna:

hehehehe mmg pon..
sgt padan seperti pinang dibelah2..
hahahahaha


fahmie sambung diploma kat ktt..
aida lak dh abes diploma n ngah tunggu further degree kat uitm..
both still study..
=)


both sgt baek..
same je baek..sumpah sgt sayang dowg.. =)

ajaqzfreAk said...

haahkan.syang diorang,hmmmm

Eima Jer said...

AJAQ mu bufday boy:

I sayang u jugak ok!!!