December 30, 2009

JJCR Bersama Classmates

haishhh
mood bermalas-malasan memang sangat meninggi
mood menghabiskan duit yang ada sempena Y.E.S yang hampir sampai ke penghujungnya ni yang agak bernafsu la plak!
mood update blog??
memang hanya sedikit
bukak
blog walking
komen-komen kat peberet blogs
pastu tekan pangkah
nak update??
hampeh sangat malas!!





ok la
tirai 2009 pon dah nak berlabuh esok
sebelum cerita ni jadi basi sebab dah masuk 2010 baek aku rajinkan jugak diri update
cerita yang agak basi
yang agak lama
tapi perlu dikenang
itu yang penting!
memories yang perlu dikenang
yeah




hmmm nak cerita sangat ke??
alaaaa
kan saya sedang bermalas-malasan
jom layan gambar sambil borak-borak jom
kahkahkah
mari bermalas-malasan seperti saya
woah!!




CERITA CLASSMATES SAYA



Tempat:
Selera Senibong Seafood, Somewhere in JB


Tarikh:
21 Dec 2009 sekitar jam 9 malam


Pihak Terlibat:

My Classmates yang syurga!



wokey woah
21 December yang syurga
kenapa aku cakap macam tu??
sebab bila mana dapat peluang spent time dengan classmates aku yang senget-senget sengal-sengal belaka bersantai-santai makan dengan banyaknya di sebuah restoran seperti di atas sambil bergelak ketawa kahkahkah selama berjam-jam setelah hampir sebulan tak jumpak!


ok.
I sangat sayang classmates I
mereka-mereka sangat TERBAEK la woah!!
sekian.


ok.
malam itu mista di atas ni willing nak open table di atas rezeki yang Allah limpahkan untuk beliau
amin.
sbb tuan si open table willing nak blanje kami makanya kena la pic paling ensem dia I tempek kat blog kesayangan I neh.
ok tak khai???
oooppppssss
lupa nak kenalkan
ini classmate saya
namanya KHAI BUKAN NAMA SEBENAR
kahkahkah
jangan pandang lama-lama
im warning u
nampak saja senget sengal anak mak si mamat ni
tapi hawt stuff tau!
auwww
hahahahahaha
ok tukar topik!


jom view insan-insan lain yang join small dinner ni jom
sayakan sayang classmates saya
of coz kena promote sket
sebab ramai yang solo!!
I mentioned it again
RAMAI YANG SOLO
=)

Ok.
yang macam amoi masuk islam ni namanya Cik Lisz
lemah lembut gemalai
ooopppsss maaf
borang dah penuh


sebelahnya plak cik adik manis c gigi shantek
namanya Cik Epy
orang melake piau
gebu macam I ok!
hahahahaha


yang tudung hitam tu no need cerota panjang-panjang sebab tak salah I memang I slalu tempek muka minah ni dalam blog I
cuma nk mentioned kat sini BELIAU ADALAH SANGAT MASIH STILL SINGLE!!!
dan agak gebu
mari mari isi borang!



si kechik kat blakang tu namanya Cik Kia
kechik kan??
ok.
sangat kechik molek putih gebu
persoalannya
ade ke si kechik molek puteh gebu masih solo??
sudah pasti dah disambar orang
borang pencarian jodoh ditutup!
kahkahkah


p/s: abaikan reaksi muka cam nk kentut minah baju merah kat tengah-tengah tu.heh



ok.
I nak story morry cik adik manis kat blakang I tu
nama akak ni Cik Ana yang sgt kuit miut
orang terengganu
masih solo tak silap I lah
nanti I reconfirm balik
hahahahahaha
ok.
kek coklat beliau sangat sedap!
woah


again: yang depan tu xpayah cerita laaaa. hahahaha


ini si jejaka yang ikot pada malam itu
tokey khai dah describe baik dah tadi


yang baju oren tu adalah abang Jul
masih solo
kahkahkah
dan sangat pemalu!


si abang baju puteh tu plak adik Zul
ok.
ok.
ok.
saje nak mentioned I tua kan.
heh
Hmmmm dah-dah tak payah promote beliau sgt nanti I kena sepak dengan Madam Leha
heh.



ini si jambu Syafiq bersama tokey khai lagi
my besties kat jb neh
permenant partner karok n lunch
kahkahkah


p/s: tak payah terpedaya dengan muka jambu ala-ala anak mak sebab si mamat ni bukanlah jambu sangat. nakal mcm I jugak.kahkahkah


ok.
si muka kechik ni plak namanya Cik Pekjah
I penah cover story pasai dia before ni
Chef class I neh
gile pandai masak!!


yang sengih sampai separuh muka tu my itik gembo gembo
si gile Cik Maryantie
tanpa beliau agak suram class I
Love u my ducky gembo gembo!
muax!!


ok.
get ready nak kena sepak jap lagi eima!!



ok.
jangan bersedih ye Cik Yuni sbb pic u i tempek nampak pandangan cc je.
adoi laaa
pic camera Cik Nad lambat nau
sorry Cik Nad
pic u takde nak cover
haishhhh
trillion sorry!
=.=



okey-okey
ahli makan-makan dah siap cover
jom layan juadah yang sumpah kami pulun pelahap itu malam


baeklah
Siakap 3 rasa
(sila darab 3 ekor)
heh,
cukop la plak kan sekor je
peryt sume besau!!


ok.
I heart this Butter Prawn
sumpah sangat syurga
=.=
5 starz I bagi!!



I sangat admired bekas sotong goreng tepung ni
jom kawen!!
boleh beli bekas ni
heh.


sotong goreng tepung ni biasa-biasa je rasanya
agak rangup!
3 bintang sahaja!



Tomyam campur ni sekadar memeriahkan suasana menu
sebab banyak tak habis
sedap
tapi tu la
hampir hari-hari ngadap tomyam kat utm ni kan
heh.




sayur sebagai pelengkap healthy food
heh.
healthy la sangat!!
hahahahahaha



ini desert mereka
ntah apa namanya
puding kelapa kot
agar-agar kelapa kot
yogurt kelapa kot


Look at Aza!
gile kusyuk dia makan
hahahahahaha
okey, view mereka sedang menikmati makanan
=)




for those yang tak dapat join tu trillion sorry yay
bukan taknak bawak tapi kereta tak muat
I saje bontot dh 5kg kan?
hahahaha xmasal!!




to mista khai
thanx a lot!!
ok.
dah boleh cari calon bini
hahahaha
tak masal sekali lagi




okey.
entry ni sangat berharga sebab dh bazirkan masa membuat asemen saya selama 1 jam
sekian.
mari berhenti menulis




to all my classmates:
I LOVE U GUYS!
Thanx for da wonderful moment



kita dah di semester akhir
omg!
macam mana la nanti nak hadapi saat-saat perpisahan
haisshhh
ok.
taknak ingat lagi
sebab sedih!



to readers:
maap sajikan kualiti pic yang hampeh
hp I cap ayam je
bukan bb
=)







7 comments:

Didi Nadhirah said...

wahhh teringat kenangan di senibong....makan berlatarbelakang kan singapore santek

Eima Jer said...

a'ah..
ok to be honest it was my 1st time..
not bad yay!!

slay said...

memang heaven~ ;)

ops 5 kg eh?patot la berat semacam jer keter i aritu..ngahaha jangan marah~~ ;p

p/s : psst~pasai apa hang tak promote aku sekali? :'(

fairuz said...

khai tak hot. aku lebih hot. betul nih. tak caya tanya khai bukan nama sebenar tu..hahaha...

kalau bontot dah 5 KG...yang...err...yang tu lak...? muahahahaha... (maaf..ada unsur² tidak sopan di sini..hehe)

tapi khai belanja aku lagi spesel...haha

Eima Jer said...

slay:

hahahaha terlupa plak u pon single jugak ye adik..
haishhh


tp perlukah smpi nk edit balik entry kan..hahaha

Eima Jer said...

fairuz:

heh.
apai jahat!!

haishhh hawt c khai mmg mn leh lawan kau apai..
makin meninggi perut khai pon still tak leh lawan perut kau..
oooppsssss

Anonymous said...

ups sorry delete plz [url=http://duhum.com].[/url]