January 14, 2010

Ada Apa Kat JB?

KL-KLUANG-JB


ahad hari tu aku bawak 2 jejaka yang aku sayang jenjalan JB
sudahnye sesat
padan muka!



itulah namanya bila tak suka jb
jalan jb pon tak suka nak amek tau
heh.
tipu!
aku memang buta jalan
hahahaha


entry ni lebih kepada kerja-kerja penempekan gambar sebagai coretan memori
aku malas nak upload kat facebook



kalau rajin sila layan
kalau malas sila gerak dan blah
=p






..........................................................................................................................................................................



ni ondaway nak ke Kluang
rumah kekasih hati mamat gheyeh (senyum) baju biru tu
kakak si Aisyah ni kawen


p/s: kami bertiga datangnya dari sebelah utara
agak excited nk merasa nasik kenduri orang selatan
my 1st time gi wedding blah johor
kesian kat aku!

-kami-

muka aku dah memang pecah abed this time
panas kot!


ok.
mari jujur
aku tak suka pergi wedding actually
aku tak suka tempat panas yang ramai orang
cth: masjid india, jalan TAR, kenduri kawen
muka pasti jadi JU-ON version kurang puteh kurang sepet
tak market
tak market

ok
pose ala-ala bakal bapak mithali penyayang bagai ni adalah perkara biasa bila kat rumah mertua
hahaha lakonan semata ni
padahal tengah tahan sangap nak hisap rokok
cettt!
blah la Ijal
=p


aku dan ajie
pertama dan mungkin terakhir di Singgah Selalu, JB
gile la
ajie datang jb kot!
hahahahaha


muka puas makan otak-otak
cett
tipu la wei
ni aku candid sebab beliau tengah pulun dok usha cuci mata awek-awek jb
hahahaha


ni ajie bersama senyum cacatnya
=p


ok
Danga Bay
tu je aku mampu bawak dorang
JB ade ape kan?


tu pun muka dh cukup bahagia
kira okey la kan?


ok.
jom balik


nak laut?
penang pon ada laut
nak kapal?
penang pon ada kapal
nak danga bay?
penang pon ada pesta pulau pinang
nak makan seafood?
fuyooo nasik goreng ketam kat juru lagi syurga!



dah dah
jom balik
kahkahkahkah



ok.
ni penulis aka pemandu pelancong paling kejam paling hampeh
dan
buta jalan jugak!
kahkahkah


sekian
bye



7 comments:

slay said...

eh.bkn aku ker pemandu pelancong korang?hehe.

muke sorg2 bangge giler dapat pergi danga bay.lain kali boleh cerita kat anak cucu.keh3.

weh,blogger delete ko drp follower aku la.sebab detect blog aku as spam ape jadah ntah.ciss.

http://soulandvessel.blogspot.com

Eima Jer said...

slay:

hahahaha ni url baru ke?
suke hapenya..
kejap je..

ada apa la kat danga bay tu..
=p

slay said...

ada basikal!
pesal aritu tak naik 3 org sekali?
takut pancit? ;p

anyway nice layout babe!

ajaqzfreAk said...

hampehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh g jb x hajak aku...gileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Eima Jer said...

ajaqmysyg:


oooopssss tak campur..
urusan anda dan ajie..
=p

ajaqzfreAk said...

haram.haram.haram.i selalu di abaikan sejak brape tahun akhir2 ni.menyirap.

ajaqzfreAk said...

haram.haram.haram.i selalu di abaikan sejak brape tahun akhir2 ni.menyirap.