January 19, 2010

AZA ELLIANI

[credit to my besties syafiq utk pic di atas]


Sumpah sangat BANGGA saudari pemilik badan
tajuk entry aku letak nama beliau
kahkahkah


iya
memang SANGAT PERLU pun entry aku tempek nama beliau
sebab gambar yang nak aku tempek ni pon gambar beliau


sekadar nak berkongsi keriangan hati
keterujaan jiwa


Opppssss maaflah penulis sekarang ni tengah gile dengan baby Can [bukan nama sebenar] milik beliau
tapi takpe takpe takpe jangan risau
ni entry pembukaan keterujaan jer
InsyaAllah lepas ni takde dah pic tak tentu hala aku tempek kat sini
akan dipotong riben blog KEDUA Eima Jer dalam masa terdekat ni
khas untuk aku tempek gambar-gambar kenangan yang aku shoot
takla semak blog kesayangan ni kan?


blog kedua masih under contruction
InsyaAllah penghujung minggu ni aku umumkan majlis potong riben

p/s: Ingat Yonna je ke buat majlis perasmian makan-makan kat blog baru. I pon ade tau. Hehehehe wait yay!!


"hmmmm kenapa tak bukak flickr.com je??"
jawapan: aku tak pro lagi. budak mentah sangat.malu dengan diri sendiri. belajar sket-sket dulu yay. gambar dh kualiti baru aku tempek. cukup dimulakan dengan ruangan blog sahaja dulu. kan sifu?? [anda tahu anda siapa]



baeklah
si saudari empunya diri dah tak sabar nak tengok pic sendiri



here we go!


My First Outing
Lokasi: Balai Cerap, UTM
Jam: 6 petang
Model Sambilan: Aza
Krew Tambahan : SyafiQ sLaY



[Petang yang agak suram]






















-end-



okey aza?
puas hati?


p/s I love you: Nak kenal minah ni nah aku bagi link fb dia. kahkahkah single lagi kot! =) Aza Elliani Omar dan sila searcg sendiri. banyak lemak, semua nak kena bagi link bagai..hahaha




Eima Jer: Kalau tak lawa pic aku amek, maap mensaratkan pandangan anda. Saya budak baru belajar. =)




10 comments:

slay said...

hehehe bangge giler aku pic aku snap dok atas skali.siap ade name lg.wee~~ ^^

anyway,nice pic!
looking forward for ur 2nd blog~ ;)

Joe Tahir said...

yg sebenarnya...eima jer mmg da ad Flickr...hua hua hua

Eima Jer said...

slay:

heheheh thanx wei..datang jugak ko tadi..nanti kite jenjalan lagi.. =)

Joe:
alaaaaaaaa joe jangan kantoikan..simpan buat pekasam dulu flickr tu..kena belajar dari sifu dulu.. =p

Cik Puan Drunbella said...

pic neh blom pakai lense lg kan.
cepat p beli lense seketul.
ak pulak macam teruja.
hahahaha.
^___^

EIMA JER said...

bella:

tak pakai lens nak amek pic mcm mn??
lens dh ade..cuma tak upgrade je lagi..
=)

Cik Puan Drunbella said...

maksud ak lense yg da upgrade lah.
alorh.
+___+
tahu lah zero.
malu i.
bahahahahahaha.

Eima Jer said...

bella:

stakat ang yg sekeping tu xpayah uprage lens pon dah gud enough dh..hahaha

Cik Puan Drunbella said...

hahahahaha.
^___^
keji ah hg neh.
ak bersederhana dalam segala serbi.
ecececece.

Apit said...

balai cerap dh ada krusi..maju setapak disitu..hehe

Eima Jer said...

apit: ang nk kawen kat utm dh boleh dh apit..nanti ang berdiri atas meja tu aku shoot pic ang