January 27, 2010

Final Year Woah

MPG's Dinner 2009
Organized by: My Classmates
Photo By: BakriHafizHisham


yeah
Malam Pra Graduan datang lagi
kali ni tak perlu mengadap muka-muka SEMAK senior yang sangat suka menyebok urusan junior uruskan MPG untuk seniornya
tak payah mengadap dah
tak perlu
tak usah
kalau jumpa kat kafe pon memang dah tak perlu nak paksa mulut ni senyum
[bagi yg sedang sambung master]
macam aku cakap la kan
senior aku tahun lepas lansung tak kenai aku sapa
dan yang paling penting
bagi aku senior aku ada sorang je
nama Eda
putih gebu cantik cool
takpayah nak sebok-sebok panggil dia 'kakak' sebab nanti kena sepak
panggil 'kau aku' sudah
sumpah cool
kau nak buat MPG's Dinner kat mana lantak kau la junior
aku tau, aku pergi je
bukan mcm sesetengah tu kita booked hotel mana sume nak amek tau
heh
kau anak sultan kah?




yeah
classmates aku cool
lansung tak amek hal
its mean ada 53 orang yang cool macam Eda
kau nak buat kat mana, lantak kau
nak theme apa
lantak kau
kitorang layan je
sampaikan kau nak letak harga brape pon, lantak kau
fuhhhh
kalau senior aku dulu mcm kitorang, kan smooth je kitorang manage event
dah
tak payah hengat!
bukan boleh dapat 4 flat pon



MPG's Dinner 2010
Place: Danga Cruise, Danga Bay
Date: 3 March 2010
Theme: Flora and Fauna



aku baru bayar deposit rm10
kahkahkah sila gelak
Flora dan fauna
amek kau!!
ape aku nak pakai wei
dress bunga-bunga pastu ada ranting kayu kat atas kepala ka?
pastu pakai sock kulit buaya
hahaha ada ke?
=p



ada cadangan?
sumpah aku sangat lemah bab-bab nak melaram ni
kena la cantik sket sebab hengat this year nak gatai sket
nak angkut ajie skali
amacam?
ok?
kata final year student kan
tayang bf pon abes-abes orang pakat dok pulun mengumpat bf aku tak hensem bla bla bla
dalam tak bawak pon dok mengata gak
baik bawak
kahkahkah




ikutkan hati aku nk pakai baju kurung cotton bunga-bunga plus converse bunga-bunga
sumpah berbunga-bunga
tapi please la Eima Jer
atas kapal ok!
ok.jom tukar plan



any idea
any idea
yang membunuh imej aku pon xpe
=.=




Eima Jer: Congrats buat my besties Ajaq di atas kemenangan pilihanraya MPP Upm semalam. Majoriti ok! Bravo bro..amek kau, tak payah bayar yuran. demn! aku jeles.



7 comments:

Shahira said...

nak jg girlie tak?
uhuhu.
skg kan trend dress flower.
kat blogshop bersepah2.
lawa if pkai dress tu dgn faux leather jacket & legging.
+)

Eima Jer said...

shahira:

makaseh cik adik manis..
nanti I survey ea..
tp tu la masalah i..
i ni tak girlie sgt.. =(

Cik Puan Drunbella said...

theme flora n fauna?
fuh mencabar.
hahahaha.
^___^

fairuz said...

kau pakai apa pun "canteeekkk" eima... (dengan nada sarkastik)...hehe..

err, suh la sorang dak kelas kau jadikan aku boyfren angkat dia untuk malam tu...nak gak rasa makan malam atas kapal..hahaha...

Eima Jer said...

apai:

aza ada wei..hahahaha

vidadarisakura said...

ko angkut pasu bunga sekali dengan ko.kompom dapat adiah ikut tema.hee

Myaby said...

waw
tema itu mencabar
ngahahah