February 25, 2010

AZAB DUNIA

25 Feb 2010
  • Bertungkus lumus siapkan chapter 4 and 5 untuk thesis aka PSM II aku.

  • Malam nanti ada discussion dengan Haliza pastu kena siapkan jugak-jugak Laporan Pelan Tindakan Desa sebab nak kena submit kat Zul esok pagi!

  • Target PSM II untuk siapkan full draft masih tidak berjaya dicapai. Chapter terakhir masih pending


26 Feb 2010
  • ada group discussion Assignment Cik.Ruby

  • Submit report kat Zul

  • perlu siapkan slide presentation Pelan Tindakan Desa sebab kena submit kat Haliza esok!

  • perlu jugak-jugak siap dan edit semua bab PSM II

  • perlu siapkan Slide presentation untuk Assignment En.Husaini sebab kena submit kat Zul isnin ni sebab presentation pada hari Rabu


27/28 Feb 2010
  • perlu final edit semua chapters untuk PSM II

  • perlu STUDY untuk TEST Dr.Ismail Isnin ni


01 March 2010
  • TEST Dr. Ismail

  • Perjumpaan dengan supervisor

  • Perlu submit draft PSM II

  • submit slide presentation kat Zul



02 March 2010
  • Presentation Pelan Tindakan Desa

  • Kuiz Cik Ruby



03 March 2010
  • Presentation En.Husaini



05 March 2010
  • Seminar Penyediaan Kertas Seminar


06 March 2010
  • MPG'S Dinner 2010


10 March 2010
  • kena submit FULL DRAFT PSM 1 & 2 kepada Penyelaras PSM

  • kena submit SEMINAR PAPER



17 to 19 March 2010
  • VIVA -Final Presentation FYP



20 March 2010
  • Submit full report Assignment En.Husaini (Laporan Cadangan Pemajua)



21 March 2010
  • Kemungkinan aku GILA! T_______T


.........................................................................................................................................................................

sekian laporan dari bernama

jangan kata apa kalau aku masuk ICU sebab otak aku crack or hang!
+_______________________+


dan jangan harap aku nak isi borang permohonan online program MASTER!
sekian



Mommy, jangan kecewa
otak dah tepu nak sambung blajaq

1 comment:

Cik Puan Drunbella said...

hahahahaha.
:D
rahimah sila gigih.