February 27, 2010

You've Got Style Contest

masuk contest lagi
tu je yg aku mampu buat sepanjang hari-hari busy ni
nak update blog dengan cerita-cerita panas panas panas tak sempat nak pikir
banyak lg student matters yg perlu diselesaikan dahulu



seperti biase
ini banner dan link saudari empunya contest
^_____^


dan ini link beliau dan contestnya
http://meandmylife1376.blogspot.com/2010/02/youve-got-style-contest.html

credit to my bff Drunbella
I dapat tau contest ni from her yang masih mempunyai byk masa berblog walking
thanx!




Ini pula pic yang saya pertaruhkan

ini pic kenangan act
sebab I lost my favor necklace
tercicir dalam fitting room Zara
demn!
and my favor long sleeves shirt yang hancussss sebab terlibat dengan kemalangan kelunturan warna baju mana ntah..
haishhh
X______X
sedih sungguh!



baeklah saudari penganjur
ini pic yang saya pertaruhkan
sebab tiap x pakai baju n necklace tu
they gain my confident level to da highest level!
oh ho
Good Luck Eima Jer
ada style lah!
eceh

2 comments:

Cik Puan Drunbella said...

gudluck rahimah.
>___<
cik sha tanak join ka?
oh die bz nk balik mesia da.
kalau x, mesti lelaju die join punya.

eynda said...

Hai..thanks sudi join contest akak...btw dah klik jadi follower? Just syarat utk contest :-)