February 23, 2010

Lepak Dengan Skulmates


20 Febuari aritu I ade Skulmates Gathering ala-ala Hawt mama gitu
tapi hampeh
yang hawt mama nye tak datang sebab morning sickness yang agak terok
yang datangnye kami-kami yang seperti biasa selalu lepak
hahahahaha



penulis memang macam ada badi
kalau arrange reunion bagai
sumpah tak penah jadi
T_______T



dari kiri: Betty, Eima Jer, Farah Hilton and Idalyn
^______^



takpe takpe
even ramai yang tak boleh nak datang sebab anak menangis, morning sickness, keje kat opis berlambak tapi yang mana datang tu pon cukup menyenangkan hati
Thumb Up to Idalyn yang datang dari Hometown di Parit Buntar, Perak sana nun
pulang awal semata-mata untuk KAMI
sayang hang sangat Lyn!
^_____^



last aku jumpak Idalyn masa form 4 dulu
hahahahahaha before dia tukar skolah
lepas tu tak pernah jumpak dah
hahahahaha
si comel ni memang selalu comel and notie!


My Darlin Farah


my Darlin Farah pulak memang mempunyai smangat reunion yang tinggi
even sebok hantar-menghantar hubby ke airport bagai
si puteh gebu ni tetap datang even lambat sket
bravo la Farah Hilton



dan pasangan merpati sejoli ni memang aku dah slalu lepak sekali
dan memang sangat senang nak deal dengan dorang
betty my lovely bestie!



Okeylah
penulis mengupdate mode entry gambar berdozen this week!
hahahahaha


cerita ntah hapa-hapa je
tapi gambar je lebih



alah
bukan memang dah menjadi adat ke?
gather mesti pasangannya gambar secara pukal
kan?



taknak cerita panjang
jom layan pin yang mana ada



ni kat NZ area KLCC tu
bukan yang Wangsa Maju punye
cantik jugak tempat ni
cool
tapi makanan memang agak hampeh la!
mamak penang jugak terbaik!


credit to Nas
^______^


aku dan Betty

Betty dan Aku


oh
Ajie jugak tidak dilupakan
hahahahaha


dan seterusnya

amek pic GELI-GELI dari aku
hahahahaha
poyo gile pose gedik macam tu
sungguh tak cool
hahahahaha
jom muntah!



haishhh
kalau dapat jumpak skulmates, 8 jam berborak pon tak abis
memang tak puas lagi jumpak hampa semua
doa aku abes blajaq dengan jayanya ea
nanti kita lepak lagi!



To: Ziera, Amreena and yang lain-lain. takpe je korang tak dapat datang.Kitorang tak marah pon. nanti buat gather tengok Amreena dalam pantang.hahahahaha







6 comments:

fairuz said...

kawan² kau sumer hot...

tapi apsal kau tak hot eh...? hahaha

Eima Jer said...

fairuz:

hahahaha aku orang kampung jaa..
biase-biase je..
huhuhu

Cik Puan Drunbella said...

fairuz sound deret.
hihihihihi.
gigih betul lah.
=)
weih, nanti gath lagi.

Eima Jer said...

BELLA:

hehehe dia memang laser..
orang HENSEM la konon mmg mcm tu
kahkahkah

fararr mana fararr? said...

hahhaha..nas berbangga bc blog hg..aku happy !!

fararr mana fararr? said...

hahhaha..nas berbangga bc blog hg..aku happy !!