February 22, 2010

~Ezma, you jump, I jump! Contest~

my second contest sepanjang berblogging
yeah!
^_____^




contest apakah yang menarik minat penulis ni??

ini dia banner contest ni
tajuk macam cool je
teringat plak zaman-zaman gilakan hero titanic
heh



Okey bagi bloggers lain yang nak cuba nasib jugak
mari-mari kita buat rombongan masuk contest ni
simple just upload je pic lompat-lompat milik anda
macam saudari empunya contest di atas tu


sedikit explaination untuk memudahkan pihak juri dan rakan-rakan yang lain
actually saya dapat tahu contest ni last week
tapi saya memang sangat kurang bergambar tapi mempunyai agak banyak koleksi gambar lompat-lompat yang saya sendiri shoot
sebab saya minat photog
makanya menjadilah tanda tanya
samada saya layak atau tidak memasuki contest ni dengan mempertaruhkan gambar kawan-kawan saya yang di shoot sendiri oleh saya sebagai contester
sebab memang teringin nak masuk!



ni bukti pertanyaan saya kepada saudari penganjur




dan semalam saya mendapat jawapannya


malu bertanya sesat jalan
rajin bertanya bertambah pengetahuan
ok sudah lulus
mari lihat pic yang saya pertaruhkan



sebelum itu
sebarang maklumat lanjut contest ni bolehlah klik di bawah ni ea

http://ezmaliza.blogspot.com/2010/02/ezma-you-jump-i-jump-contest.html




okeylah
ini gambar yang saya pertaruhkan
natural shoot without apa-apa photo editing
natural itu lebih baek!
^_____^



Lokasi: Datarab Helipad UTM, Skudai
Masa: sekitar jam 7 malam
Pihak Terlibat: Dari kiri Cik Nad, Cik Epy, Cik Aza, Cik Pekjah, Cik Ana, Cik Mar dan Cik Yuni


saya suka akan pic ni sebab suasana matahari dah hampir melabuhkan tugasnya
kawasan yang lapang
background view yang tidak terlalu padat
dan kawan-kawan saya melompat dengan penuh keringan!
tinggi-tinggi semuanya




jangan risau
saya sudah mendapatkan keizinan mereka untuk memasuki contest ini
sebab merek juga adalah readers blog saya
^__________^



Good Luck Eima Jer







3 comments:

Azuan Shahri said...

wow..name aku pun ter inteprame jugk dlm entri ni.Anajaseo..hahahaha

Cik Puan Drunbella said...

gudluck for you.
hihihi.
=)

~eZmALiZa~ said...

hehe..bgus la sis ni..hehe.. :) it's oke for joining the contest without ur face.. :) kawan2 pon oke je..hehe.. :) nice pic sis..tengs for joining the contest.. :)