February 08, 2010

Masa Untuk Mengubati LEMAU

sekadar gambar hiasan
[ade kaitan ke??]




Hooooooreeeeeey!!
masa untuk berangkat pulang berhoneymoon bersama keluarga dan semua kesayangan hampir tiba dalam beberapa jam saja lagi
yeah hoooooooooooooreeey skali lagi!!


baeklah
Thesis masih in progress
kau happy macam dah siap semua keje kan?
heh
peduli hape aku
tak mau hengat thesis untuk 2 hari
ecececececeh gile baik
taknak ingat thesis untuk 2 hari je
wow woah oh ho!
anak sapa la ni kan
hehehehe



saya sangat happy dapat pulang menjenguk ibu
saya sangat happy dapat pulang menatap wajah ajie
saya sangat happy dapat pelok cium kakak-kakak serta anak-anak buah kesayangan
hehehehe mari main shoot gambar berdozen-dozen wahai anak-anak buahku yang comel belaka
dan saya sangat happy finally dapat jugak nanti lepak dengan all my besties bergelak kahkahkahkah sampai pagi
itu PASTI
semua di atas adalah terapi saya untuk menghilangkan LEMAU yang menyelubungi diri


dan
dan
dan
saya istiharkan
untuk tempoh 2 minggu ini
SAYA TAK PERLU LAGI MAKAN AYAM UTM!!!
hahahahahaha
yeah yippy
boleh masak untuk kakak yang pergi bekerja
boleh masak untuk anak buah
boleh buat maggi curry special untuk mommy (her favor)
boleh request nak makan segala jenis makanan kegemaran
heaven heaven balik rumah



hometown??
hometown takde mak
ade amcik dan keluarga kecil miliknya
tapi si kecil genit Qistina tu menggamit-gamit aku balik hometown!
tunggu Maksu yay baby Qis



Oh ho
CNY ni jugak bakal menambahkan lagi bilangan ahli keluarga saya
=)
happy-happy
I VOTE FOR BABY GIRL
walaupun new mother ni nak sangat anak lelaki
hehehehe
- ORKED NURIMAN-
hope nama ni masih dipertimbangkan
cool ape
heh




hope Kak Ayu tak meletop awal
saya nak pulang hometown okey
nanti tak masal kena jadi bidan lak jaga orang bersalin
kakak aku ni lembik sket
terlebih lembut ayu bla bla bla
nak bagi mak handle semua tak sampai hati plak
tapi bukan semua kakak kau yang bersalin memang kau amek tender jaga dorang dalam pantang ke?
hahahahahahaha




okey saya rindu hometown
rindu penang
rindu rojak tonggek
rindu nasik kandaq line clear
rindu mee goreng ayong
wei
rindu semua makanan je ke?
hahahahaha




baeklah
mahu bersiap-siap men-submit semua assignment yang dah berjaya siap
amin
alhamdulillah
doa saya selamat sampai ye nanti
baek-baek saja sepanjang perjalanan



JB-KL with 3 orang gila kesayangan
Cik Yuni, Cik Mar and Cik Epy
pasti aku sakit perut asek gelak!



tak sabar nak jumpak my hunny madu chenta kaliau
InsyaAllah kalau ada rezeki dan umur aku panjang
=)
wait for me huh my Blair xoxo
hahahaha



sekian
laporan kehappy-an saya untuk pagi ini



4 comments:

Lil^GriZzLe said...

Orked Nuriman - sangat kool seyh, i nak copy untuk future baby lah :P

Apit said...

SAYA TAK PERLU LAGI MAKAN AYAM UTM!!!<---haha..p try sardin kt SUB..sedap..

Eima Jer said...

g'are:

oh ho..cool kan cool..haish kakak sy dh reject dh nama tu..best ape..hmmm xpe2 letak nama tu utk future baby kamu ea =)

Eima Jer said...

apit:

jauh sgt aku nk p FKE tu..
kadang2 ja..