February 01, 2010

Thesis oh Thesis

itu thesis untuk fakulti saya
kahkahkah


hari ni aku sedikit kecewa dengan data collection untuk thesis aku
sorry to say
government memang suka lepas tangan tolak kau ke sana ke sini ke sinun
sampaikan aku sekarang ni stuck taktau nak refer bahagian mana dah
sudahnya
maklumat tak lengkap lagi
masa aku terbuang
hidup tak tenang
sebab chapter 4 tak boleh nak gerak dengan sepenuhnya lagi


dah la aku malas nak cerita


cuma 1 ayat yang buat aku agak kurang selesa tadi

" saya harap penerangan yang saya bagi ni memuaskan hati awk. saya tak boleh nak bagi lebih-lebih sangat, yang lain awak kena tanya bahagian-bahagian terlibat. cuma, boleh tak SAYA DAPATKAN SALINAN THESIS AWAK NI NANTI BILA DAH SIAP?? boleh saya gunakan untuk rujukan jabatan saya nanti. UTM pun memang dah mulakan sikit-sikit dah perancangan berkaitan sustainable campus ni cuma takde draft yang terperinci lagi. Janji tau bagi kat saya 1 salinan"


okey okey
aku sangat-sangat hargai pihak (terpaksa dirahsiakan) ni nak simpan thesis aku
tapi tahukah anda untuk menyiapkan thesis tersebut dengan sempurnanya aku memerlukan data yang lengkap?
kerjasama taknak bagi
tapi hasil cepat je nak
aku tak cakap encik yang aku temubual tadi tak bagi kerjasama
sangat bagi kerjasama
tapi yang aku sedihnya maklumat yang aku perlukan tak mencapai kehendak aku
penat aku cuba buat appointment dgn dia yang sememangnya always fully booked tu
3 weeks ago tau
tadi baru dapat jumpe
tapi hasilnya tak sempurna mana
aku tetap diarah untuk menemu bual ketua unit bahagian-bahagian lain
tak ke membazir masa aku?
sebabnya kalau aku tahu macam ni baik aku buat je temubual dengan dorang since 3 weeks ago lagi



dah tu kenapa tak buat?
dah buat wei
tapi semua tolak aku pergi kat encik tadi.
arrrrgggghhhhh
tension!


good luck test Pengurusan Tanah Luar Bandar esok pagi
3 chapters need to cover
haparak aku tak sentuh lagi!
grrrrr


thesis oh thesis
bikin aku SEMAK!


Eima Jer: Maaflah detail berkaitan pihak-pihak di atas aku tak nyatakan..pandai-pandai bayanglah. takleh takleh nanti kau tak grad. hahahaha sekarang kan zaman PRINT SCREEN!!


8 comments:

Azuan Shahri said...

Aku simpati dgn kau..aku pun xbrani nk komen byk2 coz aku punye tesis pun mcm haprak jugk..hahahhaa

ciptakan lgu utk tesis la...hahaha

Cik Puan Drunbella said...

ak org yg pertama yg akan print screen.
wakakakaka.
^___^

Shahira said...

huhuhu.
eh u actually course apa eh?

Eima Jer said...

azuan:

hahahaha aku bukan pandai main gitarr pon nk cipta lagu bagai

Myaby said...

jom kite clash ngan tesis.

ngahahaha

:)

Eima Jer said...

bella:

ang memang suka dengki dgn aku..
heh
tau dah

Eima Jer said...

shahira:

i course LAND ADMINISTRATION & DEVELOPMENT..

hehehe kos nk jadi DO berjaya la konon atau developer yg kaya!
hahahaha amin amin

semoga semoga semoga

Eima Jer said...

myAby:

clash dgn thesis kalu, tak grad la jawabnya..hahaha