March 19, 2010

Dilah


1 sem aku penat otak pikir mcm mana mau kenal bf di atas ini
tengok gaya macam sombong
nak buta-buat ramah takot kena sound setepek
akibatnya
1 sem jugak main senyum-senyum dalam lift ja
haishhhh

taadaaaa
sem akhir ni sem paling manis
ntah macam mana boleh jadi rapat
aku pon tak sedar
sedar-sedar bf ensem jiran depan bilik yang 1 sem aku skodeng ni dah jadi kawan baik kat kolej ni
^________________^



okey
ini ketika melalak di karaoke tadi..
sungguh enjoy
=)



like i say before
I AM THE GURL WHO ARE REALLY ENJOY MAKING FRIENDS!!





3 comments:

Myaby said...

haha. budak ni da 2 hari aku nampak kat kafe. skodeng skit pasal jam sama jenama. haha :)

Myaby said...

jap2. kau karoke kat mana????? cam cool je tpt nih. mne eh?

♥♥ciK piNkY♥♥ said...

tahniah!anda telah di tag oleh cik pinky..
cewah..hihi..

feel free lawat lah blog cik pinky utk tgk entry tag itu ye..

http://pinkypwincess86.blogspot.com/2010/03/sepuluhsepuluh-dan-sepuluh0uhaku-di-tag.html


tengs~