September 16, 2010

Mintak Maaf



Hey
saya tahu kamu baca belog buruk saya ni



Maaf saya delete kamu dari facebook saya
kawan-kawan kamu
segala link berkaitan yang boleh menampakkan segala photo tagged muncul di depan mata
saya tak kuat
masih lemah
tak cukup cekal untuk menatap segala rakaman hari bahagia kamu



situasi saya masih situasi tak pasti
sedangkan kamu
sudah berjaya menakluki kebahagian impian hati



patutnya saya di situ
itu buat saya sangat sakit
maka
biarlah saya LARI dari segala kemungkinan untuk si hati terus terluka lagi



kamu tak salah
saya yang lemah
jadi
maaf saya berundur dari kehidupan anda



maaf dan maaf



pasti kamu cantik di hari bahagia kamu
saya hanya mampu berimaginasi
saya masih lemah untuk menghadapi
TAHNIAH
saya doa yang terbaek untuk kamu




terus tabah EJ
terus berusaha mencari jalan keluar untuk hati kamu
pasti ada
mesti jumpa jua


5 comments:

Drunbella Khoo said...

sabar lah rahimah.

sHeena said...

yang..apa cterr??

MiYOKO TACHIBANA said...

nape nii...

ape2punn, be strong ye...kamu masih muda.. :)

Eima Jer said...

hey. terima kasih semua.

saya si pelari masalah
lari selamatkan hatio dari terus ditambah parahnya

Drunbella Khoo said...

kan dulu aku dah penah cakap.
kadang-kadang, lari dari masalah tu bagus.
sampai sekarang aku dok mengaplikasikan konsep tu.
ada masalah yang kita boleh lari sekejab dan ada masalah yang kita terpaksa settle kan la la tu jugak.
papepun kita kena kuat utk hadapi dugaan idup.
well, dah nama pun idup.
dugaan tu bila-bila jak akan wujud.
ecewah.
=)