October 06, 2010

Convocation Saya Part 2#



Ini Mommy Sabariah yang selalu sabar dengan kerenah anak bongsunya
^___________^
Love you Mommy!




Ingat lagi
masa graduation diploma hari tu
Mommy ada ajukan soalan paling panas kat aku
tergamam jugak nak jawab



Adik,
Kenapa kawan adik Soraya Othman tu pakai pingat kat leher dia??
Awat anak mak takdak pon???



Errrrrr...errrrr
dia pelajar hebat mak
errr adik tak sebijak dia





Ohhhhh baguih noh dia
dah la segak
pandai plak
dia rajin lebih sket kot dari adik
heran jugak mak nape anak mak tak pakai pon pingat tu




errrrr hehehehe






SENTAP kan???




sejak hari terkeluarnya soalan panas panas suam tu
aku NEKAD dalam hati
mak takkan ajukan soalan yang sama lagi masa datang konvokesyen degree aku



maka
tiap kali mood PEMALAS STUDY datang menjelma
soalan cepumas mak tadi selalu jadi pemanas aku
untuk terus sabar menelaah apa yang patot untuk cemerlang dalam setiap ujian dan final exam



Alhamdullilah
INI UNTUK MAK




hanya untuk mak
adik bersengkang mata berusaha setakat termampu dek otak
walau tak cemerlang mana
ini adalah hasil usaha habis-habisan adik
khas untuk mak




terima kasih ibu
selalu jadi pembakar semangat anak kamu
kalaulah arwah abah dapat tengok adik membesar
merangkak mengorak hidup
kan indah
T__________T




kepada yang masih perlu mengadap final exam every sem tu
anda masih ada masa
untuk buat ibu bapa tersenyum bangga
cemerlang di hari Graduation
adalah sesuatu yang MANIS






p/s: errrrr selamat grad hari tu mommy tak tanya 'mana suraya othman?' mati aku nak pikir cane nak further ke JEPUN sana. hahahaha mommy mommy, beliau bijak sangat! =,=






2 comments:

slay said...

erk, mak aku pun tanye bende yg same. -_-"

SiSagaPutih said...

wahh. terharu oh bace. rasa cm nak nangis je bace. good job!