November 26, 2010

Motif Kau???

pic: tiada kaitan
oh ho ini rumah idaman EJ
okey fine
dalam mimpi je la
T__________T



main on off on off wall
motif?
TAK TAHU



main copy-copy ayat belog saye
motif?
TAK TAHU



main komen wall wish bufday saya
motif?
TAK TAHU


nak panas tak tentu hala kat saya
motif??
SUMPAH SAYA TAK TAHU



nak terus-terus lepak dalam friend list FB saya??
motif??
NTAH LA NYAH APA KAU CARI KAT DALAM TU



kau sakit hati
kau blah la
nak tunggu aku DELETE memang tak lah
buat apa HALAU orang



eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
tolonglah blah
rimas
bosan
muak
menyampah
MELUAT!



berapa kali nak cakap??
kau lansung aku tak kenai
nak ape??
nak STALKED ape?
nak cari ape?



semak la macam ni



Hey kau
kau laaaa
dah habis baca??
dah ke??




okey
now pergi panggil rerakan seperjuangan buat meeting tergenpar kat fb
kutuk mengutuk aku berbakul
pergilah!



syok aku dapat pahala percuma



bye!




2 comments:

Anonymous said...

Payh la ngan org yg x phm bahasa ni..
Apa depa nak pon x tau..
dengki bla tgk org laen hepi..

Dilema Si Tangan Basah said...

erk. saba ye EJ.

:)

chill~