November 20, 2010

Saya dan Housemate #Part 1

Happy Weekend Peeps!
Love



Words for today:
I LOVE MY HOUSEMATES!
A lot



dengan penuh sabar menyusun hidup masing-masing
buang jauh-jauh prangai KETAQ KEPALA nak pindah nak move nak bebas nak bla bla apa-barang-dok-dengan-family-kau-kata-kau-dah-keje-anak-manja-ke-weh!
FINALLY
kami berempat punya REJEKI hidup berempat jugak
Alhamdulillah
^_____*



Mari saya kenalkan housemates sayang saya
sebab saya tahu after this
memang berpusu berlambak-lambak cerita entry tak sudah berkaitan mereka
sebab saya kan EJ
menulis dengan hati
menulis tentang putaran hidup saya dan sekitar
sekitar dan kesayangan
kesayangan dan kehidupan



-AJIM-

ini adik nakal saya
adik sayang saya
sorang ni je la adik yang saya ada
dah hampir 8 tahun kami kenal
alhamdulilah
tak pernah ada rajuk tak pernah ada salah faham
hubungan adik-beradik berjalan lancar
dan sekarang ni
saya dan Ajim dapat tinggal sebumbung plak
bertambah sempurna hidup saya




-SUHAIDA ILTIZAM-
ini kawan sekolej saya masa di UTMKL dulu
satu geng la
tapi ntah la
dalam ramai-ramai kami dulu
saya still rapat dan rapat dengan beliau
sampai la ke hari ni
sentiasa contact each other
banyak benda saya selesa dengan beliau
dan sebab itu
hati saya sangat berbunga bila diizinkan Tuhan untuk tinggal sebumbung sebilik dengan beliau
semoga Allah peliharaan keakraban kami
elakkan sebarang pertelingkahan
amin




-UNISHA-

comelkan beliau??
ini adik kepada AJIM saya
makanya secara auto adalah adik saya jugak
orangnya agak pemalu pada mula
tapi boleh tahan jugak kalau dah kenal lama
beliau ni sama je spesis dengan Ajim
very easy going person
senang nak jaga senang nak bela
dan saya sangat selesa dengan beliau untuk semua perkara




Mari doakan yang baek-baek untuk kami serumah ya
semoga rezeki terus-terus murah
keceriaan penuh segenap ruang rumah
akrab yang tak mudah di pecah belah
dan semoga dielakkan segala perselisihan paham
yang boleh membawa kepada pertelingkahan


Oh ho
one more thing
sejak duduk berempat ni
memang aku updated mode KAKAK betul
almaklumlah
ada dua orang adik



Bold
I LOVE U GUYS!
a lot



To: AJIE

Good Luck On Your Last Paper tomorrow!~

tak masal dia tersesat dalam entry ni
HAHAHAHAHAHA
ok iklan
bye!




off
balik PJ
jumpe Mommy!


7 comments:

Drunbella Khoo said...

weih, tak sabaqnya nak melepak kat rumah hg.
tinkat brapa tu?

Aku said...

Men tukar blog lerrrr~

Eima Jer said...

bella:

eleh, ang juai mahai

MEMEN:
nape tukar belog???

Anonymous said...

thanx kamu....
wish me luck keh...

syiqoq insyira said...

wow best la eima. all the best for you :)

aledalamak said...

waii..awat aji ada gak ni..hahaha..kim slm kat aji.kata kejut ke?haaa

Myaby said...

kek itu menyelerakan la. hihi