December 01, 2010

Bila Mertua Ke Rumah Sewa




haishhh
mertua you!
malu I tau
T_____T



Semalam tengah dok lepak-lepak kat rumah sambil tunggu ajie call nak gerak datang hantar TV pukul brape
yes!
rumah dah ada TV
^_____^
tq mommy
tq abah
tq Ajie's family



ok sambung balik


tetibe ajie sms bagitau yang He is on his way and he bring his parent also
oh ho



aku yang tengah bermalasan sambil online ni memang terus menggelabah biawak laaaa
nasib la rumah sentiasa kemas
auw!


nothing yang nak kena kemas sangatlah
cuma ubah segala file kerja aku je la yang berterabur kat meja lappy ni
almaklumlah
valuer tegar kata aza!
HAHAHAHAHA



dan dan dan
selamatlah malam tadi susu housemate sayang masak lebih
so, dengan penuh kompiden bolehlah pelawa semua makan malam saja di rumah kami
auw!
cuba kalau aku yang masak??
sumpah nak tercirit je aku rasa sebab gelabah takot tak sedap bagai
tapi bila susu yang masak
hahahahaha not da big deal
dia EXPERT
fuhhhhhh



tq Allah
semua berjalan lancar semalam



yeah housemates
mari pasang astro!~
dan mari menambahkan lagi bayaran bulanan rumah kita
T________T





6 comments:

puteri said...

mertua kamu kah?
he.he..

ajie and his family makan tak? menu?

:)

Myaby said...

hehe

kalau i sumpah tercighitttt sebab umah tak penah kemas.

kakakakkaka

Eima Jer said...

puteri:

hehehehehe bukan mertua officially pon lagi..semoga..doakan ya

Eima Jer said...

abby:

hahahahaha sy duduk be4 je..apedehal sgt..barang pon xbanyak sgt..nmpk la kemas..tunggu barang penug nanti...hahahha

A.J said...

hahahaha
terkejut ya?
lucu benar ayt gelbh biawak.ehehehe

Dilema Si Tangan Basah said...

flw kamu.

:)))))