December 13, 2010

Dear 1OO FollowersKu




Hey
saya seorang blogger yang sangat malas blog walking oh
T__________T
saya benci kemalasan saya tu
maaf maaf maaf



Hey EJ
no wonder la kau dah blogging almost 2 years baru 1oo je followers


Hey
100 JE awk kate?
JE??
OMG
for me 100 tu angka yang cukup besar untuk blogger malas macam saya
yang menulis lebih kepada untuk diri sendiri hati sendiri oh ho dan selalu syok sendiri
lalalalala!~



sempena 100 followers ni
meh sayang meh
tinggalkan jejak anda di ruangan komen entry ini okeh
nak jugak saya jenjalan belog kamu orang
nak ubah sket perangai pemalas saya



saya cepat jatuh cinta dengan penulisan orang
tapi tu la saya
sangat pemalas nak blog walking
shopping online pon malas
kalau nak apa-apa
saya buleh pergi sms kawan saya Cik Puan Drunbella tu suruh dia yang usha-usha
tahap apa la kau malas kan EJ



baeklah baeklah
masuk bulan depan belog sayang saya akan menyambut birthdaynye yang ke-2 tahun
kahkahkahkah
tahun pertama takde sambutan harijadi
tahun ke-2 ade okeh
sebab makin sayang lebiu piu piu lah kat belog ni



makanya saya mahu menerjah ke semua dunia anda wahai followers sayang
^____^



Ej, tahun depan tukar layout??
kan tukar layout setahun skali?


Hmmm tengoklah macam mana
saya sangat SUKA dan SELESA dengan current layout
simple
kemas
sedap mata saya memandang



hope korang pon macam tu jugak!~



Have a greet Monday peeps!



3 comments:

Myaby said...

hihi

aku da lebih 2 taun folower br 80
wakakakakakkahaha

syok sendiri gak nih

SyafiQ Bleszynski said...

eima tak penah dah nyinggah miyol nye blog..huiii

http://tamaoserizawa.blogspot.com/

Drunbella Khoo said...

nak menyelit jugak nama aku.
hahahaha.
:D