December 09, 2010

My Bff E-Day




saye ade 6 orang bff
since diploma kami rapat
terpisah macam mana pon
ikatan dalam hati tu tetap ada tetap keutamaan tetap tak boleh nak ganti dengan shiapa shiapa
auw!



dan dalam 6 orang kami
dua orang si shantekk ni dah mendahului semuanya
yeah!
sudah move to da next stage of da life!
OMG
sangat happy untuk you both my dear darling
^_______^




siapa dorang EJ?



hey
mari saya kenalkan yaw



Congrat Akma@Kechik
-Akma and Aizan-


si kecil manis yang sentiasa comel manis gebu
ini ex-rumate seya selama 2 tahun ketika di UTMKL dulu
awek Taiping tegar
hmmm inilah partner sehidup semati saya dulu
masa baru-baru menerokai KL


hari indah beliau berlansung pada 20th November, 2010 hari tu
dan aku sangat sedih tak dapat hadir
jauh dan cuti tak lulus
hohohoho
T_________T


-Muslih and Maryam-


ini pulak CT Maryam
classmate saya masa diploma UTMKL dulu
group member assignment yang tegar dan tak pernah berubah bertukar sampai habis diploma
hahahahahaha



hari indah beliau berlansung baru-baru ni iaitu pada 27th November, 2010
dan
saya dapat jugak hadir!
yeay
sebab apa??
sebab dekat je
kat Gombak je



Congrat Kechik Congrat Yam
doa yang terbaek terbahagia terpaling gembira untuk kalian berdua
jangan lupa doakan kami berempat yang tertinggal ni jugak ye
hehehehehehehe
^________^



ok jom layan gambar!~






Love you guys!



Jom tengok sape paling akhir kawen
huh
mesti EJ
T___________T














2 comments:

slay said...

awek comel2 ni semua tunang / kawen awal kan? dah tu tinggal ape utk yg bujang ni? T__________T

Myaby said...

turn kamu bile lagi? hihi