June 26, 2011

Nasi Goreng Ketam Dan Madu Saya



ini entry lapuk mendam berahi
HAHAHAHAHA
lupa nak updated hari bertemu Hunny Madu Chenta Kaliau saya


lepas habis je wedding angah hari tu
periuk belanga semua dah gosok bersih
hati mak abah dah gembira senang hati tersenyum gembira
madu pon mulalah menjerit ajak jumpak


makanya kami decided nak jumpak kat JURU sahaja
sebab ajie memang owe me Nasik Goreng Ketam Juru
dah sangat lama dah hutang tu tertangguh
sebab penulis pon dah lama tak balik penang
T__________T


Ini nasik goreng ketamnya
tapi ketam je saya sempat amek
nasi gorengnya lupa plak nak amek
hahahaha nasi goreng dan orang asia tak dapat dipisahkan
macam iklan CIMB tu
hahahah
makanya imagine la sendiri nasi goreng tu macam mana
haishhhh!

ini Hunny madu saya yang baru balik kerja
abaikan muka penulis yang tak siap tu
mata saya sakit
plus muka yang sangat letih memang tak manage pape lansung
HAHAHAHAHAHA

kami berdua memilih nasik goreng ketam sebagai menu pilihan tekak
mommy and daddy cool madu pon kami tapau nasik goreng ketam gok


ini plak nasi goreng sotong
^_____^
menu pilihan Ajie saya
banyakkana sotong tu kan kan kan
ini memang menu untuk seorang makan sahaja
samalah ketam di atas

tengok muka gembira plus senyum cacat boyfriend saya
ngeeeee




ini plak mee udang
menu pilihan Ajaq sayang
gemok woooo udangnya
melimpah ke ladang gandum



ini si Ajaqnya



dan ini hasil kerakusan perut kami semua
sekelip mata sambil dok berborak sakan



sekejap sangat jumpak madu
tak puas sangat
dah la payah nak balik



naaaaaaaaaaaak jumpak madu lagi
nak jumpak lelama lagi


madu, nanti kita lepak kat rojak tonggek plak okay??
ngeeeeeee



entry ni terhasil setelah frustrated dengan Stanza Cinta yang tak bersiaran malam ni untuk laluan konsert jom heboh yang tahi itu
ok bye!



3 comments:

♥ zoe ana ♥ said...

katmana tempat makan ketam tu EJ? nak tryy!

Eima Jer said...

ZAY:
kat juru sayang. masuk ke dalam sket. jap i tanye ajie, nanti i bbm u

Drunbella Khoo said...

ajie suka buat muka eksaited kan.
hihihi.
tension aku bila tengok ketam sebab dah xboleh makan.
hilang 1 nikmat dunia.
(T___T)