May 12, 2009

MENGANTOK WOI!!

Photobucket
Aku sedang mengantukk seperti mereka =(
Boss...
Penyelia...
Penolong Pegawai Daerah....
Pegawai Daerah.....
Tolong la bagi aku sedikit kerja!
Rehat banyak sangat ni..
Aku dah rasa macam nak gila dan sudah tidak mampu bertahan lagi..
Tolong aku wahai kalian...
Kalau tak mau bagi kerja, Apa Kata...
  1. Bukak la semua website-website yang korang block itu. Sure aku tak bosan dah!
  2. Bagi aku cuti weekend (macam wanda suggestkan) jadi 6 hari weekend 1 hari bekerja ke.
  3. Tak pon bagi aku balik tidoQ sekurang-kurangnya.
Haish!!
Dalam dok menahan mata yang mengantok ni, tetiba riiindu datang lak kat makhluk-makhluk di bawah ni. Lama siot tak jumpa dorang!
Photobucket
Adik aku AJIM! harap ja dok dekat, tapi lum agik kuar dating.. =(
Photobucket
Sangat lama xlepak dengan pasangan ideal ini. Mereka nun jauh di Sepang
ajaqku serta panjangku..reendu kamu!
Photobucket
Onni a.k.a wanda, yana, ilik n wanie- ni sume gossip gurls aku! Reendu wei!
Photobucket
Kak Farah senet ni hari2 aku jumpak tapi kami dah berpisah. Dia dah abes blajar! =(
Aku tak rindu kat Aza tapi aku riiindu nak jumpak cameraman yang amek pic ni lagi..Dia sangat kiut!! (eh..kategori rindu gak la kan..hahaha)
Eima Jer: Jelez dengan sesape yang dah abes practical! wahai Kementerian Pendidikan Negara, sesungguhnya aku BENCI Latihan Industri! =(

2 comments:

fairuzmokti said...

kau tak rindu aku ke wei? ahahaha

Eima Jer said...

ye apai, aku riiiindu ko jugak tapi kena la hidden sket..hahahaha nanti kontroversi! lalalalala!~ =p