June 15, 2009

Happy Bufday Bff!


ok.
hari ni bufday my bff since skool agik iaitu si kurus kering Ana Drunbella yang ke 23.

sesi ucapan:

Happy 23rd bufday Ana!!
Enjoy ur Bufday n alwaz love our frenship =)
sayang kamoo dan akan sayang kamoo sampai bila2.

sekian.


sesi memuji mengumpat pula:
bufday gurl ni berpewatakan tidak menarik.
hahaha ok tipu.
beliau mempunyai perwatakan dan imej yang adakalanya unik.
mempunyai tahi lalat hidup di tepi idung.
agak besar dan makin membesar mungkin.
sangat adict dengan mespes.
sangat kurus dan bila minum susu weightgain bukan gain berat badan pon tapi tumbusaran jari jemari je yang berlaku.
kuat makan tapi lemak lansung taknak lepak dalam badan dia.
abes sume kuar masa beliau melabur.


sangat friendly dan sangat admire kan saya.
oh, terharu =p
saya tahu saya comel dan mempunyai timbunan lemak melebihi beliau.
oh.dia juga admirekan lemak2 saya.
sbb tu saya agak tembam dan gumok sbb simpan lemak utk beliau.
kan beliau admire lemak saya.
hahaha ok cukop melalut.


ini serius.
beliau kawan yang baik.
sentiasa berhubungan dengan kawan2 baiknya.
berhubungan?
owh, beliau bukan b sex, jgn salah anggap.
maksud saya sentiasa berusaha dengan kerajinan yang tinggi menghubungi rerakan baiknya untuk tanya kabar.
si kurus yg setia dengan abg kurusnya.
oh. tolong jgn bayangkan mereka di atas pelamin.
pengantin kurus.


saya sangat sayang beliau.
sbb bila saya tengah sengkek, beliau adalah CIMB Bank saya yang sangat2 setia.
oh. kadang2 MAYBANK setia saya gak.
lalalalala!~
tapi saya dah settle sume hutang saya kat beliau.
sbb tu ada entry ni.
kalau hutang tak bayar agik, buat entry bufday yang berjela orang akan kata saya sedang membodek mintak diskaun.
=p


ok cukop.
mari saya paste wajah Cik Puan Drunbella ini untuk tatapan anda.
semoga terhibur.
Photobucket
adehhh..pose ala2 comel dr beliau.

Photobucket
hahaha lihat glasses beliau. kan saya kata beliau sangat unik n pelik.
dan tahi lalat itu.
lalalalala
=p


Happy Bufday darl.
maap entry merapu khas utk anda!
=)

6 comments:

Drunbella said...

hahahaha :D bbf yg sengal. ak sgt terharu oke. nti kita pesta muda mudi taw. lalalala. thnaks diatas mengucapan anda ini. yeay ^^

Drunbella said...

bbf plak. silap bff*

Eima Jer said...

xde hal babe..
hehehe aku tau ang sure terharu =p

fairuz said...

kau berdua boleh buat pertubuhan spek bingkai tebal la aku rasa...hehe

Drunbella said...

oke bakal dilancarkan. hahaha :D

Drunbella said...

eyh jabs. hg ngata ak atas pelamin nti noh. haa takpa sekurang2nya nti pelamin kami xruntuh sbb kami ringan. hg bebaik nti noh. pastikan kukuh n mampu menanggung berat bdn ampa berdua. hahaha :D larikkkkkk~