June 11, 2009

Mari Bersyukur

ayu lak aku =p


presentation tamat.
berjalan sangat lancar macam yang aku idam-idamkan.
amin.
alhamdulillah.


kepada classmates aku yang akan dikunjungi oleh Puan Salfarina as korangnye panel dari pihak UTM, kamu sangat bertuah macam saya =)
beliau seorang panel yang sangat2 cool dan tak banyak songeh seperti en.r***** mungkin.hahaha lecturer yang digeruni student kos aku.
tapi kebertuahan itu hanya milik semua student yang menjalani latihan industri di sebelah utara sahaja.
macam saya.


ok.
sedikit coretan pasai presentation tadi.


Pn.Salfarina sampai kat PTD seberang perai tengah ni sekitar jam 9 pagi.
sangat menepati masa punya orangkan?
hehehehe sebab dalam surat yang di fax oleh pihak UTM, memang sesi pembentangan kertas seminar aku akan bermula seawal jam 9 pagi.


bilik mesyuarat telah di setting baik punya oleh technician bahagian multimedia iaitu saudara bukhari dan cik adik manis si anis.
thanx guys!
sedikit jamuan ringan juga disediakan pihak pentadbiran untuk panel-panel yang terlibat.
thanx Angah, tolong bancuhkan air n settlekan table set pagi tadi.
sangat2 terharu =)


ok.
pembentangan kertas seminar aku bermula skitar jam 10 pagi sebab sebelum aku mulakan sesi pembentangan, Pn.Salfarina selaku panel 1 membuat sedikit perbincangan dan penerangan ringkas berkaitan sesi lawatan beliau ke sini kepada panel2 yang lain.
omg.
aku sangat2 terharu sebab aku dihargai di sini.
ye la, semua nak tengok aku buat presentation.
hahahaha macam kwn aku cakap smalam...
"macam la nak masuk tv!"
nasiblah aku dah buat persediaan yang rapi dan dah study lebih2 sket pasai topik yang nak aku bentang tadi.


2 orang cik adik manis yang sama trainee macam aku iaitu Sal n B (bukan blair waldof ok =p) turut sama join sesi pembentangan pagi tadi.
support kawan2 kata mereka.
thanx guys!
sangat2 saya menghargainya.


ok.
story sket bab presentation.
aku mengambil masa hampir 30 minit nak bentangkan seminar paper aku.
alhamdulillah, aku dapat lihat muka-muka para panel yang berminat nak dengar aku present sambil mata terkebil2 menatap skrin dan tak abes2 mengangguk tanda paham dengan apa yang cuba aku terangkan dan sampaikan.
tak sia2 aku prepare!
hehehehe


walaupun dengan megahnya(hahaha poyo) aku membuka sesi pertanyaan, alhamdulillah tak banyak soalan yang mereka2 ini ajukan.
lebih banyak mengiyakan apa yang aku bentangkan disusuli dengan pandangan masing2.
syabas bete.


draf kertas seminar aku memang tak perlukan apa-apa pembetulan cuma tambahkan sket lagi jumlah rujukan.
yipppy!!!
=)
thanx Pn.Salfa


special thanx jugak aku ucapkan kat panel dari unit pendaftaran iaitu unit yang aku lepak skrang ni sbb banyak cover aku.
hahahaha =)
nanti i masak spagheti spesel utk u guys 1 unit ok!
=p
tau ke aku?


sesi pembentangan aku tamat sekitar jam 11 pagi tapi disusuli dengan perbincangan dengan lecturer aku.
sekadar perbincangan biasa.
beliau hanya bertanyakan pejalanan pembelajaran aku kat cni.
dan yang paling aku tak bley blah bila beliau mintak buku log tapi dengan slumber aku jawab aku tak bawak.
tanpa rasa cuak ok!
penuh yakin.
hahahaha tp macam aku kata tadi, bertuah sape dapat panel ni sbb beliau tak kisah
=)
fuh, aku slamat!


Puan Salfa juga ada berbincang dengan aku sedikit sebanyak berkiatan tajuk thesis 1 aku.
yess, topic yang beliau suggest kat aku memang best!
jangan jelez wahai clazmate.
sangat panjang lebar beliau terangkan kat aku.
=)


ok lah.
secara kesimpulannya, sesi presentation aku tadi berjalan sangat lancar!
seriously
aku sangat berpuas hati dengan hasil kerja aku dan segala kerjasama yang telah semua pihak bagi kat aku.
staf kat cni memang semua super duper best!
i love u guys


thanx Puan Salfarina.
banyak sangat info yang u share dengan i tadi.
thanx n thanx
hmmm beliau mungkin akan fly ke Ireland tak lama lagi, further study.
=(


ok.
i dah lepas.
to ol my classmates yang masih menanti kunjungan lecturer ke tempat anda, good luck yar!
prepare sebaik yang mungkin ok!


lastly,
aku nak ucapkan thanx bebanyak jugak kat sume my supportive frens yang banyak bagi aku smangat.
to cik Fiza Freak, kamu sangat2 sweet bila call i dari Bandung sana.
terkejut dan terharu ok.
juz sbb nak wish gud luck je kan?kan?
sweet la wahai bufday gurl!
wish u happy n happy bufday fiza.
love our frenship yar.
cepat jadi Dr.Fiza
=)

sekian.

Eima Jer: Esok saya macam nak cuti. malas datang kerja. mahu tido. boleh??

9 comments:

fairuz said...

panel kau malas nak tanya soalan² maut...nanti malu la kat satu PTD tu yang kau tak dapat nak jawab..haha...

Eima Jer said...

apai:
cettt...
kalau tak boleh jawab tak la aku dengan poyonya bukak sesi soal jawab..
tapi bhai, dorang dok borak politik ja tadi..
hahahaha =p

slay said...

congratz!!
kebarangkalian en.r***** yg dtg melawat ke tempat aku agak tinggi..hehe tp aku tkde la risau sgt kot ngn dia.. =p
cume risau keje x siap2 lg neh..pekate kamu tlg sy wat keje2 nih sket.. (^_^)

Eima Jer said...

slay:
alaaa..
lex la lu..
bukan pn.mimi tepon kamulagi kan?kan? (nada perli)
hahahahaha =p
tp pn.Salfa memang cool =)

Drunbella said...

taniah2 sbb da lepas satu azab. hahaha :D

fizafreak said...

heee...
tahniah eima!!!!
and terima kasih!!!

sha89 said...

tahniah utk presentation yg dpt dilakukan dgn jayanya~ hehe...

[skema nye ayt aku~:)]

jalak lenteng said...

tahniah eima..10hari tu lame untuk praparation..kan dah habaq mai..hehehe

Eima Jer said...

bella:
thanx wei..2 azab dok tunggu lagi neh

fiza:
thanx fiza!
u too..gud luck 4 ur final =)

sha:
thanx babe..
tu la, i pon rasa cam skema.. =p

jalaks a.k.a emir senet:
yeppp u r rite bro..
=)