June 10, 2009

Ok.Mari Berdoa

sekadar tatapan percuma

ok.
ini entry berdoa secara jemaah.
esok aku mahu pergi berperang.
ini serious! (kata ming2 wonderpet)
menentang musuh2 negara terutamanya jiran kesayanganku si makcikk psycho itu.
hahaha ok tipu.

ini entry memohon doa kepada yang Maha Esa semoga presentation kertas seminar aku esok pagi berjalan lancar.
amin.
doa pon kena post entry ke?
layankan je la!


seminar paper punye report??
-DONE-
tapi belum print sbb perlu sedikit lagi kerja-kerja pengeditan

slide presentation??
-ALMOST DONE-
tapi cam kurang stylo sangat lagi.
jap gi aku nak edit apa yg patot lagi.

ok.
hari ni entry agak pendek.
banyak benda nak kena buat.

cuma,
korang rasa esok pagi perlu tak aku beli kuih muih sket sebagai pencuci mulut para panel penilai aku esok?
bukan apa, aku rasa cam confirm dorang bagi mineral water je.
boleh bikin aku malu ok!
ye la, set up bilik aku nak present mak ai punye grand.
skali bagi bilik mesyuarat utama daaa.
tapi tak kan nak bagi lecturer aku yang datang dari jauh tu minum air mineral je?

perlu ke tak perlu??



Eima Jer dan pesanan penaja:
Kepada korang yang baca entry aku smlam sure tertanya2 kan perkembangan jiran kesayangan aku tu??kan?kan? tolong la katakan kan..tolong...tolong....

ok, nak story jugak.
makcik tu memang macam haram la wei sbb dia still membebel macam biasa. dan smalam pergaduhan kecil berlaku lagi. Ye la, skali dia halau anak dia ok. sebab apa, aku pon tak tau. kesian ok anak2 dia. mengikut penerangan jiran sebelah aku c awek indon tu, kata beliau makcik tu memang tak masuk dek tegur. bazir air liur jaaa.

cettt, memang pon!
kesudahannya, aku angkat keperluan tido aku lalu move ke bilik depan.
tak kuasa makk nak layan u lagi makcikkk..
bazir air liur makkk je nyahhhh!


ok.
i letak jawatan dari jkkkk kawasan tersebut.
secara rasmi ok!
baeklah.
sedih.
kecewa.
ingatkan dah jadi wirawati malam smalam.
rupanya tidak.
malu seminit dua.

6 comments:

fairuz said...

apa kata kau masakkan bihun goreng untuk panel² kau..pastu kau kata la ini hasil tangan kau. kalau kau rasa² macam tak sedap je, kau singgah la beli kat mana² gerai sebelum masuk opis...

kalau aku jadi panel kau tu, aku akan kata.. "aku datang jauh², bagi kuih seciput ni je?!"

haha...kan dah lagi malu...

Basuh Baju said...

kenyit mata sudah cukup la..haha

Joe Tahir said...

x perlu...

hee...tp gluck utk esk!

chromosome XX said...

uiks kau,aku respect kot kau tego makcik tu..
aku skang pun alami nasib cmtu gak..
gilak kot jiran aku..
dia asyik beletiaq kat anak dia...
ckp ayat lebih kurang gak ar..tp bajet arh umah dia sebelah umah aku btol2..huhu

Eima Jer said...

fairuz a.k.a Apai:

rajin la plak aku nak masak bihun goreng segala..
tak buat mende pon..
sangat kalut pagi td..
tp thanx God, bahagian admin dah settlekan..
=p


Basuh Baju:
niat hati memang nak buat macam tu, tapi skali lecturer aku pompuan daaa..
panel yg laki lak sume dah veteren..
=p

joe tahir:
makaseh my supportive fren =)

choromosome xx:
yeah, aku ada baca entry kau kat kamar hijau tu..
"surat untuk jiran"
hehehehe g sound direct je..
=p

btw, dh tgk lum review entry aku psi kedai bundle yang kau nak tu?

chromosome XX said...

dah babe,tp kan aku skang no kat kl,balaja..
nnt balik cuti aku g sana eh..kedai in law kau..

heheh