June 22, 2009

Sesi Bertemu Madu Sayangness Aku

Honey Is Madu

ok.
tanpa tak disengajakan.
tetibe sabtu hari tu aku plan nak balik hometown aku iaitu Bagan Serai yg indah.
ya la.
"hujan emas di negeri org, hujan batu besaq2 kat negeri sendiri..p kutip sume emas tu hangkut la bawak balik negeri sendiri"

bijak..bijak...

ok tipu.
aku bebai dengan senet asek nak p main futsal ja even weekend pon.
lalu aku majuk.
"abg hantar saya balik rumah mak saya"
auw!!
hahahahahahaha

ok.
melalut.
maap.


sesi pulang ke rumah sbb nak tgk baby Qis anak amcik aku yang makin bijak itu.
pastu dah pandai derhaka tak suka kat aku.
cettt.

Photobucket
baby derhaka


sebelum balik rumah, singgah jumpak madu dulu.


yeah.
layan pic dulu la.
xpayah aku terang lagi madu aku tu sapa n bla bla bla.
pasai apa madu??
heh. baca entry ni.
aku siap rajin bagi link lagi.
'aku chomel'
tau manusia ni makin berteknologi makin malas.
teknologikan diciptakan untuk melahirkan manusia yang makin malas n ngengada.
contoh?
aku.
senang.
hahahahaha

dah2.
melalut lagi.

Photobucket
ratu ghenyeh

kamus:
ghenyeh=senyum

Photobucket
abaikan perbezaan kegelapan kulit aku..hahaha haram laa

Photobucket
KAMI =p

Photobucket
KAMI version merah perkasa. hahahaha


ok.
apa aku boleh kata.
my madu memang GOSSIP GIRL PARTNER aku yang TERBAEKKK laaaa.
2 jam bergosip tanpa henti dengan hanya berbekalkan milo ais kaw sudah cukop!
ngeeee
tanpa mencontrol volume suara yang macam pakai mekropon dah..
tapi kami tetap bahagia.
hahahaha persetankan orang sekeliling.
saja la tu.
nak mengorat la tu.
lalalalala
=p


sumpah akan rindu n rindu hang lagi madu oit.
thanx sbb sudi dengaq n share problema2 aku.
terbaik la ang.
awat la ang kat UUM hutan madakaskar sana.
klu sama UTM kan bagus.


ok.
pasai ang propose aku jadi lesbian partner tu.
i'll think bout it in serious.
hahaha lelaki men-fade-up-kan.
sumpah!


eceh.
kenyataan.
mau kn tangkap dgn jabatan agama lak aku.
"membuat kenyataan yang diluar batas2 kerohanian yang baik"
lalalalala


act.
otak aku sewel sket hari ni.
pagi2 lagi dah melalak.
cam haram la pagi senin kali ni.
thanx madu.
sudi dengaq luahan hati batinku.
now dah pulih.
ok.
dah leh berblogging balik.


ok la.
xmau tulis dah.


btw.
aku dapat perlepasan abeskan internship awal sminggu.
great!!
yippy.


ok dah.
bersurai.


Eima Jer: Apa korang rasa bila tengah sengkek kelaparan nak shopping tetibe saja gatai2 p check CIMB kot2 ada durian runtuh. tetibe memang ada 5 6 rat?? hahahaha heavenkan? sumpah aku loqlaq p bawak keluar semua duit2 tu dengan alasan takot bank amek balik?? hahahaha annoying gila kan?kan? budget mcm klu bwk kuaq sume, bank xleh amek balik. heh. thanx UTM. baek hati. lalalala

kamus:
loqlaq= tak senonoh

19 comments:

nuyun said...

vuduh..ghenyeh kot..kamus pon salah...hahaha

Eima Jer said...

Madu:
aku dah betoikan dah..
ang ni, jgn la pertikaian kredibiliti i sebagai pengarah!

hahahaha xmasal

nuyun said...

hahaha..bek mantap!~

Eima Jer said...

Madu:
Thanx Mantop!~

"Honey Is Madu
Mantap Is Mantop"


Madu,Loving u is wut i do best!!

p/s: pinjam ayat cinta azriq sat..hahahahaha

nuyun said...

hahaha..tudiaaaaaaaaaaaa dia ngat kat x mamu dia dah

Eima Jer said...

madu:
mamu KITA naaaaa...
hahahahaha =p

jgn lupa ye "ORANGE"

Drunbella said...

weih ayam. hg bila nk jumpak ak plak neh? hee~

nuyun said...

ba di atas ba..ba di bawah bi...bunyiknyaa???

Eima Jer said...

Bella:
ayam kurus ni deret jelez kat aku..
hahaha tau la admire aku sgt..
=p

ang la plan plak..
weekend depan maybe aku free..
FREE SGT!
kan madu?

Madu:
BABI Madu.
eceh, tetambah 'madu' lak
hahahaha

nuyun said...

buduh x bley di ajaQ..ana..dia nih ayam terlebey cucuk...tembon suda..ops....terlebey suda..haha

Drunbella said...

xkelapaQ ak nk jelez aih. ak da cukup seksi da neh. muahahaha :D tobat paneh.

weih, ak da kol bo. die nga keja kut. off henpon. nti ak try kol len.

Joe Tahir said...

haa..ad la alasan nk bershopping tu...haha

Eima Jer said...

madu:
ayam mantop ok!

Bella:
hahaha bulu kaki tu yg buat paling seksi!

Joe:
hahahaha anda bijak!

Drunbella said...

hg taw takpa. takda lah ssh ak nk terang lg. muahaha :D bulu kaki rebonding kut~

slay said...

weh aku ade berita terkini.
utm takde la baek hati sgt.malahan buruk siku.next sem kene tolak rm500 utk yuran LI.so?same la jugak kan.
hehe tapi ok la janji dapat.sem depan,tu sem depan punye cerita.yg penting skang,kite enjoy! =p

Eima Jer said...

bella:
uih..
guna rejoice sudah..
jari pon boleh...

slay:
babe..
tu berita lapok..
dah lama la aku tau.
eh silap.semua org tau kecuali kau.
hahaha rm359 je la..
ngeee
bab duit2 ni aku peka.
=)

fairuz said...

wehh..kem salam kat madu kau...haha...aku tengok dia ayu semacam je..haha

Eima Jer said...

Apai:

a'ah..
sangat ayu..
aku soh dia masuk pencarian gadis melayu.
aku yg rock ni sgt sesuai jadi PA dia..
tapi masa aku sedaq rancangan tu ada..
tarikh dah tutup..
cena?

nuyun said...

hahaha..madu..kita try next season vowkeyh